Dunare- Orsova

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Dunare- Orsova

Mesaj de stefanflorin » 26 Noi 2011, 11:55

Va salut!

Intentionez sa fac o partida weekendul urmator la Orsova, si as dori ceva sfaturi legat de locuri. Intentionez sa dau dupa salau cu gume, asa ca orice sfat e binevenit. Ceva-ceva stiu eu in zona, insa ma gandeam ca poate ma ajutati sa simplific un pic lucrurile intrucat zona e foarte mare si ca sa nu pierd timpul, ziua si-asa fiind foarte scurta, speram sa obtin ceva info de la cei ce au fost recent in zona, sau care au experienta in zona din alti ani in perioada aceasta. Sunt convins ca sunt si altii interesati de acest topic. Numa' bine!
Urasc atarnatorii!

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 26 Noi 2011, 12:54

Stiu de la cunostinte care pescuiesc in zona ca e salau de la Orsova spre Herculane in golful cernei si mai in sus pe clisura la Eselnita si Dubova.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Noi 2011, 13:11

Spring scrie:Stiu de la cunostinte care pescuiesc in zona ca e salau de la Orsova spre Herculane in golful cernei si mai in sus pe clisura la Eselnita si Dubova.
in golful Cernei nu stiu daca gasesti loc sa arunci un jig din cauza plaselor ... niciunde nu am vazut atatea plase cate am vazut acolo in vara ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 26 Noi 2011, 23:07

Spring scrie:Stiu de la cunostinte care pescuiesc in zona ca e salau de la Orsova spre Herculane in golful cernei si mai in sus pe clisura la Eselnita si Dubova.
Asta stiu si eu Spring, insa zona aia e vasta, teoretic acolo ar fi loc bun de salau peste tot :lol: insa e clar ca nu e asa, in vara un amic prindea noaptea insa numai la vobler, acum ma gandesc ca racindu-se apa, merge cautat cu gume prin gropane cu agataturi. Daca nu apar ceva sugestii nu-mi ramane decat sa o iau dupa ochi, si sa incerc unde mi s-ar parea mie ca ar avea rost. La Dubova stiu ca ar fi o chestie, dar parca as ramane la Orsova.
Urasc atarnatorii!

moneytehnik
veteran
veteran

Re: Dunare- Orsova

Mesaj de moneytehnik » 15 Mai 2012, 09:40

Cand mai ajungi prin zona da un semnal...
http://www.rapitori.ro/forum/cazanele-d ... 19871.html
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

Scrie răspuns