Dunare la Capidava

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Dunare la Capidava

Mesaj de feugen » 26 Iul 2010, 18:34

O veste excelenta este ca stiuca si-a luat "avant" pe Dunare. Astazi am fost sub cetatea de la Capidava pentru o stiucareala. Nu a fost stiucareala ci doar marliteala. Se prindeau marlite din orice pozitie la foc automat indiferent de naluca. Greutatile lor au fost intre 200 si 500gr. Nu stiu cate am prins insa cu certitudine au fost peste 50 bucati. Am pastrat 5 care erau ranite suficient de tare pentru a justifica sacrificarea lor.
Deci este bine ca Dunarea este plina de marle, este rau ca sunt o multime de asa zisi pescari care opresc tot fara niciun scrupul. Pe un imbecil l-am vazut cum s-a aruncat in apa sa prinda o marla de 300gr care a scapat din carlig la mal. Mare foamete... Marlele au tras exccelent pana in ora 11 apoi foarte rar (3-4 atacuri / ora). Nimeni nu a prins vreuna trecuta de juma de kg.

Distanta de la statia de metrou Brancoveanu pana pe malul Dunarii este de fix 190km. Taxa de autostrada s-a majorat la 11 lei. Lunea trecuta era 10 lei (mare inflatie dom'le). La ora 6 dimineata am stat 20 minute la statia de taxare, iar la ora 17 am stat doar 15 minute. :twisted:
Bucuresti

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 26 Iul 2010, 18:41

Dunarea nu-i tulbure? sau e vorba de vreo balta :?:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 26 Iul 2010, 19:15

Dunarea arata excelent, atat doar ca apa scade... incet dar sigur si... sunt zone la mal cu namol.
Bucuresti

Scrie răspuns