destul de prost, dar totusi bine avand in vedere conditiile. somnii la ce au intrat? artificiale? sau...? clonconeala?
Dunare,Dunare...pomu' laudat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ma-sa mare cu deschiderea sezonului...
Am stat toata saptamana trecuta ca pe ace. Mi-am facut planu la milimetru. Am cumparat o galeata de vietati felurite pt somn si am plecat la Oltenita.
VIneri la 12.00 era lumea ca la balamuc pe tot malu Dunarii. In toate cotloanele in orice loc peste tot...FULL.
Pe deasupra Argesu isi facea de minune treaba si tot substratu era plin de KK si par si ghemotoace de grasime
M-a linistit de facut sperante o bucata buna de vreme...
We viitor bag barca la apa si caut o cioata pe undeva...
PS: AM prins 5 sabite si cativa carasi...
Am stat toata saptamana trecuta ca pe ace. Mi-am facut planu la milimetru. Am cumparat o galeata de vietati felurite pt somn si am plecat la Oltenita.
VIneri la 12.00 era lumea ca la balamuc pe tot malu Dunarii. In toate cotloanele in orice loc peste tot...FULL.
Pe deasupra Argesu isi facea de minune treaba si tot substratu era plin de KK si par si ghemotoace de grasime

M-a linistit de facut sperante o bucata buna de vreme...
We viitor bag barca la apa si caut o cioata pe undeva...
PS: AM prins 5 sabite si cativa carasi...

Spining....Prea bun ca sa fie light...
E imputita rau treaba la Oltenita iar pe cacaciosii astia de se vor primari, ia-ti auzit pe vreunul sa zica ceva de statie de epurare in bucuresti?Armand scrie: Am cumparat o galeata de vietati felurite pt somn si am plecat la Oltenita.
Pe deasupra Argesu isi facea de minune treaba si tot substratu era plin de KK si par si ghemotoace de grasime![]()
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
E imputita rau treaba la Oltenita iar pe cacaciosii astia de se vor primari, ia-ti auzit pe vreunul sa zica ceva de statie de epurare in bucuresti?[/quote]ovidiu scrie:
Mai mergeam pe acolo ca in iarna mai piskam cate un strap...da de cand s-a incalzit s-a cam imputit treaba...la propriu.
In WE era cald ca dreaq da nu mi-a venit sa fac baie pe acolo...

Spining....Prea bun ca sa fie light...