Dunare,Dunare...pomu' laudat

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 02 Iun 2008, 07:55

danr scrie:am fost joi/vineri
cel mai important lucru este ca am dat barca la apa si am facut rodajul la motor
dunarea era pamant
a fost destul de prost, am prins 3 pesti, 2 somni si un avat, la vobler si twister
dunarea e in scadere deocamdata, sper sa se fi limpezit cat de cat....

Imagine
destul de prost, dar totusi bine avand in vedere conditiile. somnii la ce au intrat? artificiale? sau...? clonconeala?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Iun 2008, 09:55

unul la vobler celalalt la twister

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 02 Iun 2008, 20:48

Ma-sa mare cu deschiderea sezonului...
Am stat toata saptamana trecuta ca pe ace. Mi-am facut planu la milimetru. Am cumparat o galeata de vietati felurite pt somn si am plecat la Oltenita.

VIneri la 12.00 era lumea ca la balamuc pe tot malu Dunarii. In toate cotloanele in orice loc peste tot...FULL.
Pe deasupra Argesu isi facea de minune treaba si tot substratu era plin de KK si par si ghemotoace de grasime :x

M-a linistit de facut sperante o bucata buna de vreme...

We viitor bag barca la apa si caut o cioata pe undeva...

PS: AM prins 5 sabite si cativa carasi... :?
Spining....Prea bun ca sa fie light...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Iun 2008, 06:50

Armand scrie: Am cumparat o galeata de vietati felurite pt somn si am plecat la Oltenita.

VIneri la 12.00 era lumea ca la balamuc pe tot malu Dunarii. In toate cotloanele in orice loc peste tot...FULL.
Pe deasupra Argesu isi facea de minune treaba si tot substratu era plin de KK si par si ghemotoace de grasime :x
E imputita rau treaba la Oltenita iar pe cacaciosii astia de se vor primari, ia-ti auzit pe vreunul sa zica ceva de statie de epurare in bucuresti?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 03 Iun 2008, 08:41

salut dane .

felicitari ,frumoasa barca .gripu' cam mare .

3D isi face treaba ca un profesionist ,gaseste structurile nestiute ca un scotocitor ,are nasul bun .vede si turbulenta care o lasa ancora cand o scot de pe fundeni.
walleye

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 03 Iun 2008, 09:56

ovidiu scrie:
E imputita rau treaba la Oltenita iar pe cacaciosii astia de se vor primari, ia-ti auzit pe vreunul sa zica ceva de statie de epurare in bucuresti?[/quote]

Mai mergeam pe acolo ca in iarna mai piskam cate un strap...da de cand s-a incalzit s-a cam imputit treaba...la propriu.

In WE era cald ca dreaq da nu mi-a venit sa fac baie pe acolo... :?
Spining....Prea bun ca sa fie light...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 16 Aug 2008, 08:21

Ieri in3 locuri, desi erau miliarde ,avati+salau nimic reprezentativ.Cred ca ,vremea caniculara si baboiu fara numar, il face sa aiva retineri la prezentarile noastre de orice fel!!

Scrie răspuns