Disperat dupa stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Disperat dupa stiuca
Salutare tutoror, voua pescarilor profesionisti si amatori. Eu sunt Mihai, cu o pasiune recent re-descoperita si anume pescuitul. Am fost in urma cu o luna(cred) la o expozitie pescareasca de la Sala Polivalenta, si am cumparat niste momeli Salmo pentru rapitori. Ce sa spun, prezentarea momelilor mi-a starnit tare apetitul pentru rapitor. Dar cand spun rau, ma refer ca dupa servici numai la asta ma gandesc. Am fost in 2 w/e la Snagov si in w/e trecut la Pitesti la baraj. Si....nu am prins nimik. Nu mai pot nu mai rezist....Mi-am luat o zi libera de la servici pentru a ma duce undeva sa prind un rapitor....de preferinta stiuca
Simt ca am luat-o razna, dar nu ma pot linisti pana nu voi prinde o stiuca. As avea nevoie de o locatie, un lac...chiar si la Dunare m-as duce... pana astazi seara , miercuri 17 oct, pentru a ma duce in cursul zilei de maine. Va multumesc, si astept cu interes raspunsurile voastre.

-
- utilizator nou
-
- utilizator constant
Candeasca! Vezi localizare aici: http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... candeasca/
Tot prinzi tu vreo doua marle pe-acolo! Predomina marla de pana 1kg! Da cu Slider de la Salmo Sinking de 7cm pe culorile SNO si RR! Vezi ca agata rau de tot!
Fir intins si sa-ti vad marlele la galerie!
Tot prinzi tu vreo doua marle pe-acolo! Predomina marla de pana 1kg! Da cu Slider de la Salmo Sinking de 7cm pe culorile SNO si RR! Vezi ca agata rau de tot!
Fir intins si sa-ti vad marlele la galerie!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro