Salut,
una de ultima ora...
16.02.2005
dupa 2 saptamini de "liniste" in care nimic serios nu a prea pus guritza la arsenalul prezentat, de 2 zile incoace dupa DEVA , in zona "LA APA CALDA" stiuca a inceput sa puna guritza la plastice.
Deva
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Stiuca a inceput sa puna gurita imediat dupa revelion, in zona Mintia (apa calda), si nu numai stiuka. Spre deosebire de anii trecuti se pare ca in zona au aparut mai multe exemplare de stiuca de 1-2kg. insa asa cum zicea Costica, hai sa o lasam pana dupa prohibitie si sa incercam la alte specii. Si, din pacate, la Mintia sunt prea multi oameni pe metru patrat, asa ca am hotarat sa astept incalzirea si sa las apa calda deoparte. Oricum, m-as mira sa nu fi iesit jepcarii la cosit Muresu' ca oricum controalele sunt mai rare ca Craciunul!
@liviu_v
Scuze ca nu ti-am raspun pana acum... nu am prea mai intrat pe forumul cu "locuri si balti" si, deci nici nu am observat intrebare pusa de tine. Banuiesc ca deja ai fost in zona. Daca ai iesit la un pescuit, spune-mi in ce zona si cu ce rezultate.
Cat despre locuri de pescuit pe Mures in zona Deva, in perioada asta nu prea cred ca ar fi, Muresul e inca foarte mare, asa ca m-am reprofilat pe balti, la cate o stiuca, si asta ce e drept, rara. Si oricum, acum fiind inchis o sa am mult de asteptat pana in iunie.
Scuze ca nu ti-am raspun pana acum... nu am prea mai intrat pe forumul cu "locuri si balti" si, deci nici nu am observat intrebare pusa de tine. Banuiesc ca deja ai fost in zona. Daca ai iesit la un pescuit, spune-mi in ce zona si cu ce rezultate.
Cat despre locuri de pescuit pe Mures in zona Deva, in perioada asta nu prea cred ca ar fi, Muresul e inca foarte mare, asa ca m-am reprofilat pe balti, la cate o stiuca, si asta ce e drept, rara. Si oricum, acum fiind inchis o sa am mult de asteptat pana in iunie.