DETALI LOCURI DELTA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
DETALI LOCURI DELTA
Salutare voua pescarilor ..... va cer cu insistenta sa ma ajutati si sa imi spuneti care stiti si ati mai fost unde sa ma duc in delta unde i locul cel mai potrivit de stat la crap , stiuca ...
- serbanhbk!!
- veteran
-
- utilizator nou
salut
serbanhbk!! scrie:Am fost in august in Delta in zona Murighiol...Eu am pescuit la spinning doar si am prins avat,salau si stiuca. Baietii cu care am fost au pescuit la crap si au prins cate 1-2 crapi pe zi, dar mari ( 7,5 9,5 9,7 si 12,5kg).
Barosane daca poti imi dai un idd de mess sa vorbim mai multe ??? te rog io mult sau daca nu intra pe axel_k_g_b2 te-am salutat astept sa intri
- serbanhbk!!
- veteran
Locuri Delta
Pentru cine doreste....
Cazare la casute cu baie in Dunavatu de Jos sau camere cu 2 paturi la canton. Cantonul se gaseste la aprox 30 km de Dunavatu de Jos, are mobila noua, termopane cu plasa tantari, generator (benzina oaspetilor), TV, satelit si bucatarie cu butelie.
Locuri bune de stiuca si crap chiar pe langa canton, exista posibilitatea de a face reaprovizionare cu barca colectoare de peste.
Detalii pe MP
Cazare la casute cu baie in Dunavatu de Jos sau camere cu 2 paturi la canton. Cantonul se gaseste la aprox 30 km de Dunavatu de Jos, are mobila noua, termopane cu plasa tantari, generator (benzina oaspetilor), TV, satelit si bucatarie cu butelie.
Locuri bune de stiuca si crap chiar pe langa canton, exista posibilitatea de a face reaprovizionare cu barca colectoare de peste.
Detalii pe MP
Re: Locuri Delta
locurile or fi ele bune,dar pestele??pestele unde este??fanelul scrie:............
Locuri bune de stiuca si crap chiar pe langa canton, ............
stiuca peste 1-1.5kg si crapul de la 2-3kg in sus unde sunt??
in apa,nu'i asa??!!

daca vreti cu adevarat turism pescaresc in delta,faceti ceva impotriva braconajului si a pescuitului industrial haotic ,altfel.............
-
- veteran
Re: Locuri Delta
bine punctat;)adiwolf scrie:locurile or fi ele bune,dar pestele??pestele unde este??fanelul scrie:............
Locuri bune de stiuca si crap chiar pe langa canton, ............
stiuca peste 1-1.5kg si crapul de la 2-3kg in sus unde sunt??
in apa,nu'i asa??!!![]()
daca vreti cu adevarat turism pescaresc in delta,faceti ceva impotriva braconajului si a pescuitului industrial haotic ,altfel.............
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Dunavat
Eu nu am facut decat sa va dau o locatie....
Despre peste e alta poveste...
Pescarul de la canton mi-a zis ca nu a mai prins stiuca peste 6kg de fo 5 ani.... Crap, la fel, de peste 3 ani. Si unii dintre localnici sunt nemultumiti de braconaj dar ganditi si altfel. Tipul de la canton a fost strungar la Tulcea, firma a fost preluata de privati si au inchis-o. Cam cine mai angajeaza strungari la Tulcea in ultimii ani? Nu a avut ce face, s-a intors in satul de bastina, macar avea acoperis deasupra capului. In sat, evident ce sa faci? S-a facut omul pescar "profesionist". Eu nu le iau apararea, dar nu cu amenzi si cu potere nenumarate se rezolva astea. Daca statul le-ar da ceva de facut in Delta, oamenii nu ar bracona... Asa nu au decat braconajul sau foamea de ales.
Despre peste e alta poveste...
Pescarul de la canton mi-a zis ca nu a mai prins stiuca peste 6kg de fo 5 ani.... Crap, la fel, de peste 3 ani. Si unii dintre localnici sunt nemultumiti de braconaj dar ganditi si altfel. Tipul de la canton a fost strungar la Tulcea, firma a fost preluata de privati si au inchis-o. Cam cine mai angajeaza strungari la Tulcea in ultimii ani? Nu a avut ce face, s-a intors in satul de bastina, macar avea acoperis deasupra capului. In sat, evident ce sa faci? S-a facut omul pescar "profesionist". Eu nu le iau apararea, dar nu cu amenzi si cu potere nenumarate se rezolva astea. Daca statul le-ar da ceva de facut in Delta, oamenii nu ar bracona... Asa nu au decat braconajul sau foamea de ales.
Dunavatu
Hai ca iar m-am inflamat pe tema asta....
Mau intrebat ceva oameni despre canton si mi-e mai usor sa le raspund tuturor aici.
Cantonul este la vreo 30 km SE de Dunavatul de Jos.
Are 3-4 camere cu paturi duble, termopan si plasa tantari (capacitate totala max 10 oameni).
Exista generator cu benzina clientului, TV, satelit.
Va pun acu poze de la canton, si va dau tel omului pe MP

Mau intrebat ceva oameni despre canton si mi-e mai usor sa le raspund tuturor aici.
Cantonul este la vreo 30 km SE de Dunavatul de Jos.
Are 3-4 camere cu paturi duble, termopan si plasa tantari (capacitate totala max 10 oameni).
Exista generator cu benzina clientului, TV, satelit.
Va pun acu poze de la canton, si va dau tel omului pe MP