salut
desi nu prea mai e actuala o sa-ti spun despre un loc unde am fost eu.
deci - in afara de anul trecut , cand am avut o situatie mai speciala , vreo patru-cinci ani la rand am fost pe Sireasa. si trebuie sa mentionez ca au fost ani in care am ajuns de trei chiar de patru ori pe an.
ce am gasit acolo? destul de multa liniste , pescari putini, braconieri eu cel putin nu am vazut, locuri de cort cate vrei si ai de unde sa-ti alegi(kilometri intregi). cu masina ajungi pana acolo fara prea multe peripetii. singura problema este ploaia. in cazul in care ploua trebuie sa astepti un pic ca sa poti pleca.
cum ajungi? simplu. din tulcea treci cu bacul pe la piritaspre sireasa. odata trecut urci malul si faci stanga . ti drumul spre patlageanca, treci de ea si la pichetul de graniceri faci dreapta(ei o sa te legitimeze, eu nu am avut niciodata probleme cu ei).
de aici dupa cum ti-am spus in dreapta te opresti unde vrei.
eu acum doi ani m-am oprit cam la 7 km. pana in cotul mare sunt niste salcii grupate- vreo 5-6-.mai departe de cot se spunea atunci ca este concesionat. asta e . eu m-am simtit bine acolo sper ca si tu.
ce peste am luat sau am vazut ca se lua

-biban, stiuca, somn, in rest caras, rosioara, babusca,
am mai ajuns acum doi ani si in zona partizani dar dupa doua zile am strans calabalacul si am luat bilete de sireasa
provizii complete ca nu prea ai de unde sa iei. atentie la apa de baut. sa fie de ajuns.
in rest incaltari zdravene ca ai pe unde umbla dupa rapitori
eu ce am stiut ti-am spus. poate altii iti vor spune mai multe ca sa ai de unde alege
fir intins
si sa te iubeasca Fishu