Delta si inundatiile

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Delta si inundatiile

Mesaj de pikeman » 24 Mar 2007, 22:42

:cry: am si io o intrebare ...dupa parerea celor care au fost in Delta in general dupa inundatii, dupa ce ati vazut la TV, Ialomita, Prahova, Olt, Siret crescute, tulburi, viituri.....toate astea cam cat de tare se resimt in Delta, sa zicem la Mila23 de exemplu, intro eventuala partida de pescuit pe joia viitoare (29.03) ma deplasez degeaba, o sa gasesc totul tulbure? sau Delta si canalele absorb mizeria si gasesc acolo 2,3 canale si un ghiol pescuibil? .... multumesc

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 25 Mar 2007, 04:50

..Haideti baieti ajutati omul daca stiti....ca sa nu mearga daca nu se merita.... :( .....pikeman eu nu stiu dar sper sa fie altii care stiu.....poate cineva care locuieste in delta... :idea: :idea: ....

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 25 Mar 2007, 07:39

pikeman du-te linistit in Delta ca nu s-a intimplat absolut nimic!Dunarea veche se va tulbura dar ghiolurile si japsele indepartate ramin limpezi.garantat 100% :D

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 25 Mar 2007, 10:05

Ai mai fost primavara in Delta :?:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 25 Mar 2007, 10:31

eu nu!am fost in iulie ,august,septembrie,octombrie si noiembrie!dar au fost prieteni de ai mei si nu au fost probleme.am fost acum 2 ani ,cind era urgie in tara cu inundatiile, si ghiolul Bogdaproste era super limpede :wink: se intimpla in august :D

BamseBST
veteran
veteran

Re: Delta si inundatiile

Mesaj de BamseBST » 25 Mar 2007, 13:17

pikeman scrie::cry: am si io o intrebare ...dupa parerea celor care au fost in Delta in general dupa inundatii, dupa ce ati vazut la TV, Ialomita, Prahova, Olt, Siret crescute, tulburi, viituri.....toate astea cam cat de tare se resimt in Delta, sa zicem la Mila23 de exemplu, intro eventuala partida de pescuit pe joia viitoare (29.03) ma deplasez degeaba, o sa gasesc totul tulbure? sau Delta si canalele absorb mizeria si gasesc acolo 2,3 canale si un ghiol pescuibil? .... multumesc
vorbeste cu wilddanube !

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 25 Mar 2007, 16:15

Am fost de 3 ori anul trecut in Delta, prima oara chiar in august.
Dunarea era mare, dar mergea stiuca ceva de speriat pe ghioluri.
Eu nu am avut barca ca sa ajung la locurile de stiuca, si am dat in Sulina.
A mers somoteiul chiar bine, si am dat si in avati, dintre care cativa chiar mari, in jur de 3 kg. Apa era destul de tulbure, dar dadeau bine in oscilante nickel. Am luat unul sau doi la Rapala Silver.
Si eu voiam sa merg pana in Paste in Delta, dar nu am reusit sa imi iau concediu, asa ca aman plecarea pana dupa Paste.
Abia imi iese si permisul de condus barca :D pana atunci, si merg cu ambarcatiunea mea :D
Deci, daca te hotarasti sa mergi, ai grija sa ai barca la dispozitie, s-ar putea sa fie nevoie sa o cauti prin zonele mai putin afectate de apa mare.
Fir intins!

ps. Oltul cat de tulbure este?

johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: Delta si inundatiile

Mesaj de johnnybravo » 26 Mar 2007, 23:01

sprosalmorapala scrie:
pikeman scrie::cry: am si io o intrebare ...dupa parerea celor care au fost in Delta in general dupa inundatii, dupa ce ati vazut la TV, Ialomita, Prahova, Olt, Siret crescute, tulburi, viituri.....toate astea cam cat de tare se resimt in Delta, sa zicem la Mila23 de exemplu, intro eventuala partida de pescuit pe joia viitoare (29.03) ma deplasez degeaba, o sa gasesc totul tulbure? sau Delta si canalele absorb mizeria si gasesc acolo 2,3 canale si un ghiol pescuibil? .... multumesc
vorbeste cu wilddanube !
da, si mai mult, suna la pensiunile din mila23...ei stiu exact cum e apa acolo :)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Mar 2007, 23:13

apoi suni la mushterii sai intrebi daca merge afacerea?....apa e buna domne :)) ca doar no fi preust sa scape un client :twisted:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 26 Mar 2007, 23:20

vroiam sa completez cu "suna la mai multi ca sa fii sigur ca nu iti vand gogosi" :)

serios, suna si vezi, tipul unde am stat anul trecut mi-a parut om serios si povestea ca tinea lumea acasa daca nu tragea stiuca si recomanda sa se sune inainte.

Scrie răspuns