Dambovita, chiar in Bucuresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 10 Iun 2010, 22:23

decirecunoasteti ca peste e dar cinesa-l driluiasca :roll: :lol:

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 10 Iun 2010, 22:24

au secat partea de sus, de pe stavilar, sau aia in aval de pod unde au bagat tevile alea groase? ca eu stiam ca au secat jos, incepand de la metrou, la vale, acolo nu cred ca era mare pierdere, dar sus nu aveau nici un motiv sa sece....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 10 Iun 2010, 22:26

clar inca mai este peste, problema e cu secatul albiei, si cu gasirea celui care a mai venit de sus, ce nu stiu daca in aval de unirii a fost secat recent (2-3 ani)

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 10 Iun 2010, 22:27

si daca ar uscao complet te asigur ca in momentul umplerii vei fi surprins de cat de repede pestii vor aparea inapoi
de unde :roll:

zbest87
junior
junior

Mesaj de zbest87 » 10 Iun 2010, 22:31

adrian25 scrie:au secat partea de sus, de pe stavilar, sau aia in aval de pod unde au bagat tevile alea groase? ca eu stiam ca au secat jos, incepand de la metrou, la vale, acolo nu cred ca era mare pierdere, dar sus nu aveau nici un motiv sa sece....
nu! nu au secat partea de la grozavesti la semanatoarea ci doar acolo la pod unde au bagat cele doua tevi,si acolo pe o portiunea de la pod la cascada unde cadea apa, ramasese o balta pe cat sa fi fost, 10-20m plina de biban, ce sa mai inghesuita, asadar imagineazati ce este deasupra, unde nu a fost secat cel putin de 4 ani cat trec eu prin zona la facultate.
Ca sa nu mai zic ca atunci cand au dat drumul dambovitei cred ca primavara trecuta pe sub pod, dadeau doua persoane la pestisor cu plumb culisant chiar unde cade apa, cum arunca cum scotea bibanul pe palma, nu-mi venea sa cred, ma gandesc weekendul asta sa incerc bibanul ori pe lacul morii ori pe Tineretului poate o misca cv :D
in aval de unirii a fost secat pana la grozavesti pod mereu, insa grozavesti semanatoarea NU

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 11 Iun 2010, 12:59

Iarna trecuta ecluza de la Grozavesti a fost lasata toata iarna, adancimea apei in tronsonul dintre lac si grozavesti fiind intre 20 cm si 40 cm.
Unde credeti ca s-au dus pestii aia oare??

eu am vaga impresie ca sunt intre grozavesti si cotroceni! :twisted: :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iun 2010, 14:36

hades scrie:Iarna trecuta ecluza de la Grozavesti a fost lasata toata iarna, adancimea apei in tronsonul dintre lac si grozavesti fiind intre 20 cm si 40 cm.

Ieri la podul de la Cotroceni s-a luat la pestisor biban de 30 cm, vazut de mine. Or mai fi si altii?

zbest87
junior
junior

Mesaj de zbest87 » 11 Iun 2010, 15:02

la pestisor 100% se ia biban frumos, dar pescarii de spinning dau cu artificiale, unde mai pui ca trebuie sa procuri pestisorii de undeva cu un alau, sa ii ti in viata, etc.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 11 Iun 2010, 19:47

hades scrie:Iarna trecuta ecluza de la Grozavesti a fost lasata toata iarna, adancimea apei in tronsonul dintre lac si grozavesti fiind intre 20 cm si 40 cm.

scuzama ca te corectez dar iarna trecuta adica 2009 2010 intre semanatoarea si grozavesti apa nu a fost scazuta
de prins am prins cam toata iarna :D ,decembrie si ianuarie aproape zilnic,intre 1si3 salaiasi pana in 1,5 kg dar nu mai jos de 900g ,
cel mai mult a prins un pescar in 2 h 17 salai intre 900g si 4 kg
stiu ca voi fi injurat ca am dat din casa :D dar nu ma mai intereseaza zona din punct de vedere tehnic ,adica stiu cum sa dau sa prind acolo si nu mai este o provocare pt mine

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 13 Iun 2010, 18:48

se baga careva maine la o bibaneala pe dambovita? lasati un nr de tel pe pm si vb, ora inca nu e stabilitata, dar vreau cat mai dimineata, pe racoare

Scrie răspuns