Plec 8-12 septembrie in Crisan unde am o cazare (cunostinta unei cunostinte).
Daca mai e cineva dintre voi in aceasta perioada prin zona, dati-mi un private message.
Intrucat nu cunosc zona, va rog impartasiti-mi si mie unde anume in imprejurimi ati fost, daca ati fost. Oare are sens sa inchiriez o barca pe o zi intreaga sau e suficient sa ma transporte undeva si atat? Intentioneza sa fac 1/3 rapitor la artificiale si 2/3 din timp un stationar cu pestisor cu etc..
O sa ma descurc eu indiferent, chiar de-ar fi sa merg inot dar intotdeauna un sfat de la cei care au mai fost e binevenit.
thnx in advance.
Cunoasteti zona Crisan?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
0743 165 520 - Florin (ghid Crisan)
Baiat super serios, nu bea
, nu fumeaza, stie locurile foarte bine.
Are o Laguna cu motor de 10 cai.
Daca te duci pe ghioluri dupa stiuca (cu toate ca acum ar trebui s-o cauti pe canale) clar il iei toata ziua. Daca dai la fix, te duce pe loc si il suni sa vina sa te ia cand vrei.
Stie locurile foarte bine si nici nu e scump...ah si poate sa-ti ofere si cazare daca nu ti-ai rezolvat deja..
Baiat super serios, nu bea

Are o Laguna cu motor de 10 cai.
Daca te duci pe ghioluri dupa stiuca (cu toate ca acum ar trebui s-o cauti pe canale) clar il iei toata ziua. Daca dai la fix, te duce pe loc si il suni sa vina sa te ia cand vrei.
Stie locurile foarte bine si nici nu e scump...ah si poate sa-ti ofere si cazare daca nu ti-ai rezolvat deja..
Thnx man,
o sa mi-l notez. Nu vreau sa incap pe mainile unor fomisti ca se lasa cu scandal si imi stric concediul
asa ca orice recomandare e binevenita.
Tu de unde il cunosti?
Stii cam cat cere pentru o zi intreaga de stat cu tine cu barca/benzina cu tot?
Claudiu.
o sa mi-l notez. Nu vreau sa incap pe mainile unor fomisti ca se lasa cu scandal si imi stric concediul

Tu de unde il cunosti?
Stii cam cat cere pentru o zi intreaga de stat cu tine cu barca/benzina cu tot?
Claudiu.
Nu conteaza ce mashina ai, conteaza ce lanseta ai
))

- Dragos Cretu
- senior
E om super serios si te intelegi cu el la bani.
Eu l-am folosit de multe ori, ultima data in primavara, mi-a luat 1 mil. pentru o zi in care am fost pe Obretin-Obretinciuc, Cuibida, Iacob.
Acuma e mai in sezon da` negociezi si tu cu el...chiar nu e fomist si din nou, cel mai important, nu bea si stie locurile, stie sa tina barca sa poti sa dai bine...e foarte important.
Eu l-am folosit de multe ori, ultima data in primavara, mi-a luat 1 mil. pentru o zi in care am fost pe Obretin-Obretinciuc, Cuibida, Iacob.
Acuma e mai in sezon da` negociezi si tu cu el...chiar nu e fomist si din nou, cel mai important, nu bea si stie locurile, stie sa tina barca sa poti sa dai bine...e foarte important.