Cum merge pescuitul in delta ??
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Cum merge pescuitul in delta ??
Care imi spune si mie loc in delta sa manance pestele .....si in special daca este in apropiere pensiune ,cabana ....vreau sa merg cu prietena stiu ca e un lucru rau dar nu am de ales ....Care ati fost prin Delta va rog frumos dati un raspuns unde sunt ceva conditi si peste din belsug .... idd meu de messanger daca vreti sa imi spuneti mai multe axel_k_g_b2
fost la mila23 in perioada 15-18 sept si a tras destul de prost la ligurite (la rotativa mai bine) si nimic semnificativ numai marlite da tragea avand in vedere ca am prins numai ploaie. Cre ca daca e un pic de soare e altceva.
Numa sa faci rost de o barca de la pescari daca nu ai alceva ca sa poti alerga dupa ea
Numa sa faci rost de o barca de la pescari daca nu ai alceva ca sa poti alerga dupa ea

-
- utilizator nou
bau
de barca nu ii problema ca am una Ruseasca de zbor cu ia .....dar e problema daca prin vreme urata m-am ars ca ma "zapaceste femeia" deaia spun ca prin apropiere daca sunt ceva cabane ,pensiune......in caz de vreme rea sa o expediez la caldura ....
-
- utilizator nou
bau
Auleo APSHD ma omori ma faci sa ma duc la Zau .....macar stiu ca acolo in 2 zile vin cu 15 kg minim acasa ..... si nu mai bat nici atata drum si bani degeaba pentru nimic ....sper in continuare ca cineva sa imi dea un sfat bun .....
- Catalin M.
- utilizator constant