cum e ....

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

cum e ....

Mesaj de MARIUS POPA » 02 Dec 2007, 16:57

muresul fratilor?are rost sa fac vreo escapada zilele astea , sau e murdar, nu l-am vazut de mult, poate dau de vreo dintoasa care nu are somn!
RAPITORI ati mai luat pe mures in ultimele 2 saptamini, daca s-a putut pescuii bineinteles, nu am avut timp nici sa-i trag cu ochiul?
respect! 8) 8) 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Dec 2007, 17:46

Muresul este excelent pentru ...scobar! :lol: Dar nici ala nu stie! Am venit azi de la Alba si m-am orit in curba la tifra.Este putin crescut (dar parea in scadere) si "pleznit"!Nu tare dar suficient cat sa incurce stiuca , dupa umila mea parere.sanse sunt mai mari la peste viu cred.Sau si mai bine la shalau...Merita incercat! In schimb , mie imi place pt.stiuca culoarea verde a Muresului si apa foarte scazuta...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 02 Dec 2007, 17:51

mersi zamfi, are rost sa incerc ceva oscilante sau sa-l mai las vreo 2 zile , poate nu mai ploua sau ninge si mai scade, zici ca mai degraba la salau, dar are ceva vizibilitate?
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Dec 2007, 18:27

Mai tu poti sa incerci ca nu se stie niciodata...Si eu sper sa se mai curete, dar acum s-a muiat vremea ,curg stresinile, zapada se topeste...Nu cred ca avem sanse curand! :cry:
Ziceam de shalau deoarece nu este asa dependent de vedere ca stiuca.Pe mures cel putin eu am prins shalau pe apa tulbure dar stiuca niciodata!Ma rog, toate au un inceput :lol: Daca prinzi ceva , te rog nu ezita si ...anunta-ma!!!! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 02 Dec 2007, 19:10

bine frate, daca ajung ajung si prind,cine stie, te anunt ok! 8) 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns