crisul repede zona suncuius

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

crisul repede zona suncuius

Mesaj de tavicoroiu » 05 Dec 2006, 09:11

Am pescuit acum vreo trei ani intr-o zi acolo, si din cate imi aduc aminte era pastrav si descul de mult clean. As dori ceva informatii despre conditiile de pescuit in zona, permis ce trebuie vizat, poate taxa zilnica daca este posibil. Va multumesc.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Dec 2006, 11:32

Eu stiam ca e zona AJVPS Bihor.
Sanya mi-a zis sambata ca zona ar fi interzisa la pescuit fiind Rezervatie naturala, fapt scris pe site-ul AJVPS Bihor.
_Sanya, poti da link-ul acestui site?

remus s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remus s » 05 Dec 2006, 13:12

Eu am pescuit in vara de vre-o 4 ori acolo. Nu stiu sa fie interdictie , oricum nu am vazut nici un control desi erau multi pescari , inclusiv cu rame si viermusi desi e zona cu pastravi.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Dec 2006, 15:09

am gasit pe un site, ziar, ceva citat din seful AJVPS BH:

"Pe Crisul Repede se considera apa de munte de la soseaua E60 comuna Bucea pana la confluenta cu valea Bratcutei."

din asta eu as intelege ca mai jos de Bratcuta e apa de ses, deci e voie cu naturale, chiar daca e pastrav! foarte ciudat. Oricum eu dau acolo numai cu musca artificiala si eliberez tot.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 05 Dec 2006, 15:21

a fost odata o zona excelenta pentru pastrav de rau, au cam distrus-o din pacate, dar merita sa incerci

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 14 Dec 2006, 09:43

Scuze ca asa tarziu intru in discutie dar de primavara nu am intrat in topicul cu Ape...

Acum aduc aminte unde am vazut ce am zis!!! Cand am scos permisul anul asta am primit o harta a judetului si frumos detaliat ce lacuri si zone de canale de ape de ses si zone de riuri apartin la AJVPS Bihor. Pe asta au fost scris asa ca pe Crisul Repede daca bine amintesc sunt vro 2 zone de munte : unul asa cum ai scris tu Mihai si unul de la Vadul Crisului parca pina la acumulare sau ceva de genul asta. Atunci lainceputul sezonului am bagat vro 500km numai ca se interesez de toate apele de munte din Bihor si care unde apartine. Asa am ajuns un moment dat la oradea la AJVPS , acolo domnu Silaghi au zis ca acea zona de la Bratca pina la Vadul Crisului e zona de rezervatie si apartine la Romsilava. E clar ca in acest caz nimeniu nu are dreptul sa elibereze permise sau bilete pe acea zona -fiind rezervatie- insa acum cand am fost acolo nimeni nu au facut probleme , binenteles nici eu . Mai mult cand am ajuns in zona respectiva toate bulboanele si gropi erau pline de gunoaie ,groapele's parchetate cu sticle si cutii de bere :evil: . Cel mai mare distrugeri turistii fac nu pescarii, e trist totusi ca o zona de rezervatie sa arata asa... Am vazut si un pastrav dar am prins 2 pantaloni si 2 geaca...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Dec 2006, 10:02

Acu vreo 10 ani am prins indigen f frumos la rotativa la Suncuius .
Mai sunt podurile alea suspendate pe acolo sau au disparut ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 14 Dec 2006, 10:09

podurile sunt , indigenii probabil mai rar...

vali_p
utilizator nou
utilizator nou

Pescuit Suncuius

Mesaj de vali_p » 12 Mai 2008, 12:50

Cele mai recente informatii le gasiti pe Suncuius.ro, in sectiunea
Informatii/Informatii publice.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: crisul repede zona suncuius

Mesaj de johnnybravo » 20 Iun 2012, 21:17

merg de maine pana sambata in zona, poate fac si o pescuiala dar as vrea sa stiu care sunt conditiile? se pescuieste cu taxa/zi ?
merci

Scrie răspuns