Crisul Negru

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 25 Aug 2008, 13:10

Salut !

Eu am fost pe Crisul Repede ( zona Vadu Crisului) unde era obligatorie taxa AGVPS Bihor. Aici era si o zona protejata Romsilva, unde nu se pescuieste.
La fel si pe lacurile de la Alesd: obligatoriu taxa anuala la AJVPS Bihor. Nu exista taxa de zi !

Este o porcarie : lipsa de informatii si alergatura pentru plata !
Nu vreau sa continui cu exemple, ca ma enervez dejaba !

Fire zbuciumate saptaminal !

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 25 Aug 2008, 16:16

luci_t scrie:esti sigur ca permisul APS arad e valabil si in mare parte din bihor? Ai fost controlat si au spus ca e ok?
Nu de alta dar eu am vazut anul trecut pescari din bihor controlati in judetul arad si au fost ok, aveau permise ajvps bihor, dar niste cunoscuti au fost obligati sa-si faca permise ajvps bihor pt a putea pescui in zona taut chiar daca aveau permise ajvps arad.
"Reciprocitatea" era recunoscuta doar de cei din arad nu si de catre cei din bh :cry:
nu am fost controlat niciodata;ti-am zis k eu numai la spining am fost pe cris si pe unde ma bag nu prea cred k o sa ma intalnesc cu ei. eu cred k is in regula,in plus am si lista semnata si stampilata de la asociatie cu locurile unde pot pescui in bihor

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Aug 2008, 17:34

spre sa nu ai probleme, desi cei de la ajvps bihor spuneau ca nu au nici o reciprocitate cu asociatii din arad. Am sunat si eu in arad la ajps si mi s-a confirmat ca pot pescui cu legitimatia de la ei in bihor chiar si pe barcau, valea ierului, etc
Acu sa fiu sigur o sa-mi vizez asa zisul permis(carnetu de membru) si in bihor

Scrie răspuns