Salut !
Eu am fost pe Crisul Repede ( zona Vadu Crisului) unde era obligatorie taxa AGVPS Bihor. Aici era si o zona protejata Romsilva, unde nu se pescuieste.
La fel si pe lacurile de la Alesd: obligatoriu taxa anuala la AJVPS Bihor. Nu exista taxa de zi !
Este o porcarie : lipsa de informatii si alergatura pentru plata !
Nu vreau sa continui cu exemple, ca ma enervez dejaba !
Fire zbuciumate saptaminal !
Crisul Negru
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
nu am fost controlat niciodata;ti-am zis k eu numai la spining am fost pe cris si pe unde ma bag nu prea cred k o sa ma intalnesc cu ei. eu cred k is in regula,in plus am si lista semnata si stampilata de la asociatie cu locurile unde pot pescui in bihorluci_t scrie:esti sigur ca permisul APS arad e valabil si in mare parte din bihor? Ai fost controlat si au spus ca e ok?
Nu de alta dar eu am vazut anul trecut pescari din bihor controlati in judetul arad si au fost ok, aveau permise ajvps bihor, dar niste cunoscuti au fost obligati sa-si faca permise ajvps bihor pt a putea pescui in zona taut chiar daca aveau permise ajvps arad.
"Reciprocitatea" era recunoscuta doar de cei din arad nu si de catre cei din bh
spre sa nu ai probleme, desi cei de la ajvps bihor spuneau ca nu au nici o reciprocitate cu asociatii din arad. Am sunat si eu in arad la ajps si mi s-a confirmat ca pot pescui cu legitimatia de la ei in bihor chiar si pe barcau, valea ierului, etc
Acu sa fiu sigur o sa-mi vizez asa zisul permis(carnetu de membru) si in bihor
Acu sa fiu sigur o sa-mi vizez asa zisul permis(carnetu de membru) si in bihor
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k