Crevedia e buna sau nu ....

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Crevedia e buna sau nu ....

Mesaj de bos_28 » 04 Dec 2006, 10:58

Baieti dezvoltati subiectul, balta crevedia langa bucuresti eu am avut rezultate bune acolo in ultimele 3 zile. Ce-i drept am agatat si doi cu ochii mici dar fara intentie ...... :roll:

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Re: Crevedia e buna sau nu ....

Mesaj de bos_28 » 04 Dec 2006, 11:01

bos_28 scrie:Baieti dezvoltati subiectul, balta crevedia langa bucuresti eu am avut rezultate bune acolo in ultimele 3 zile. Ce-i drept am agatat si doi cu ochii mici dar fara intentie ...... :roll:
Eventual cu locatii pe balta gropi adanci si d-astea
:shock: sunt cu ochii pe voi si pe fir .....

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 05 Dec 2006, 19:19

bos_28 scrie:Baieti dezvoltati subiectul, balta crevedia langa bucuresti eu am avut rezultate bune acolo in ultimele 3 zile. Ce-i drept am agatat si doi cu ochii mici dar fara intentie ...... :roll:
Poi da tata amanunte... :wink: nu de alta, da' hai sa'l dezvoltam pe subiesct... :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bos_28 » 05 Dec 2006, 19:25

exu... scrie:
Poi da tata amanunte... :wink: nu de alta, da' hai sa'l dezvoltam pe subiesct... :twisted:
dezoltarea subiectului o facem la fata locului sefu eu am de gand poimaine daca ma lasa vremea dupa ora 12 sunt prezent pe balta nu de alta dar vin pe jos ...

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 05 Dec 2006, 19:31

Naspa...am un drum de facut, poimaine cre' ca pescuiesc pe prut...da' poate nu se zbarleste vremea de tot si mai tine cu noi...n'au intrat zilele'n sac 8)
ÃŽmi plac peştele...

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bos_28 » 05 Dec 2006, 19:33

exu... scrie:Naspa...am un drum de facut, poimaine cre' ca pescuiesc pe prut...da' poate nu se zbarleste vremea de tot si mai tine cu noi...n'au intrat zilele'n sac 8)
bine mane daca te hotarasti vb si daca ai transport te duc eu undeva unde stau salaii aliniati la coada dar e departe.; impartim costurile si victoria :)

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 05 Dec 2006, 19:35

bos_28 scrie:
exu... scrie:Naspa...am un drum de facut, poimaine cre' ca pescuiesc pe prut...da' poate nu se zbarleste vremea de tot si mai tine cu noi...n'au intrat zilele'n sac 8)
bine mane daca te hotarasti vb si daca ai transport te duc eu undeva unde stau salaii aliniati la coada dar e departe.; impartim costurile si victoria :)
Si pestele???vezi ca viu cu prietena mea, sa fii decent, fara pretentii... :twisted: iti trimit mp
ÃŽmi plac peştele...

Scrie răspuns