Crevedia e buna sau nu ....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Crevedia e buna sau nu ....
Baieti dezvoltati subiectul, balta crevedia langa bucuresti eu am avut rezultate bune acolo in ultimele 3 zile. Ce-i drept am agatat si doi cu ochii mici dar fara intentie ...... 

Re: Crevedia e buna sau nu ....
Eventual cu locatii pe balta gropi adanci si d-asteabos_28 scrie:Baieti dezvoltati subiectul, balta crevedia langa bucuresti eu am avut rezultate bune acolo in ultimele 3 zile. Ce-i drept am agatat si doi cu ochii mici dar fara intentie ......

- exu...
- utilizator constant
Poi da tata amanunte...bos_28 scrie:Baieti dezvoltati subiectul, balta crevedia langa bucuresti eu am avut rezultate bune acolo in ultimele 3 zile. Ce-i drept am agatat si doi cu ochii mici dar fara intentie ......

ÃŽmi plac peştele...
dezoltarea subiectului o facem la fata locului sefu eu am de gand poimaine daca ma lasa vremea dupa ora 12 sunt prezent pe balta nu de alta dar vin pe jos ...exu... scrie:Poi da tata amanunte...bos_28 scrie:Baieti dezvoltati subiectul, balta crevedia langa bucuresti eu am avut rezultate bune acolo in ultimele 3 zile. Ce-i drept am agatat si doi cu ochii mici dar fara intentie ......nu de alta, da' hai sa'l dezvoltam pe subiesct...
bine mane daca te hotarasti vb si daca ai transport te duc eu undeva unde stau salaii aliniati la coada dar e departe.; impartim costurile si victoriaexu... scrie:Naspa...am un drum de facut, poimaine cre' ca pescuiesc pe prut...da' poate nu se zbarleste vremea de tot si mai tine cu noi...n'au intrat zilele'n sac

- exu...
- utilizator constant
Si pestele???vezi ca viu cu prietena mea, sa fii decent, fara pretentii...bos_28 scrie:bine mane daca te hotarasti vb si daca ai transport te duc eu undeva unde stau salaii aliniati la coada dar e departe.; impartim costurile si victoriaexu... scrie:Naspa...am un drum de facut, poimaine cre' ca pescuiesc pe prut...da' poate nu se zbarleste vremea de tot si mai tine cu noi...n'au intrat zilele'n sac

ÃŽmi plac peştele...