Complex Cormoran

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
voliviu
utilizator nou
utilizator nou

Complex Cormoran

Mesaj de voliviu » 16 Mar 2008, 11:32

Salutare,
Nu stiu daca e locul potrivit sa pun aceasta intrebare, dar nu prea gasesc multe informatii in alta parte. Vreau sa merg si eu in Delta anul acesta in vara si in ofertele de cazare am gasit complexul Cormoran. Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii despre el? Cum sunt camerele (curate sau nu), serviciile, oamenii. E chiar asa cum e descris in oferte? Imi poate spune cineva ceva preturi orientative la mancare, bauturi? (din cate stiu e cam scumpa apa). Cazarea e destul de scumputa si de aceea as vrea sa stiu mai multe inainte sa dau banii. Mergem mai multi si printre noi si fete si de aceea interesul pentru complex. Daca mergem doar ca baietii la pescuit ne orientam noi. Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare detalii.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 16 Mar 2008, 13:18

cazarea este o.k
In ceea ce priveste restul serviciilor trebuie sa fii foarte clar cand soliciti . Masa se poate servi a la carte sau in regim buffet, excursiile se pot efectua individual sau in grupuri mari etc. Piscina e o.k. la fel si terenurile de sport.
Eu am doua hoteluri plutitoare pozitionate la 500 m aval. Mai multe detalii daca vrei 0722 680 40
www.wilddanube.ro

voliviu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de voliviu » 16 Mar 2008, 13:36

Multumesc pentru informatii. Am verificat si oferta d-voastra. F. interesanta. O sa vb si eu cu grupul si vom decide.

the_shark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de the_shark » 17 Mar 2008, 16:47

Experienta personala Cormoran - grup mixt cu copii:
perioada 1 mai 2007 - program oferta speciala

Cazarea in Hotel: a fost sub asteptari si mi s-a parut ca nu face banii ceruti, recomandare plateste diferenta si incearca in vile;

Masa: Bufet suedez pe toate cele 3 zile, cu foarte multe feluri de peste (cam plictisitor de la un moment dat), in general a fost OK - preturi la bauturi ok;

Distractii (in afara de pescuit): terenurile de sport (cu programare), plimbari scurte (nu prea ai unde! fetele s-au imprietenit cu serpii din zona), o excursie organizata cu vaporasul ( a fost senzatia sejurului), plaja, piscina era ok (neincercata a fost frig).

Noi baietii am fost la pescuit 2 zile, bineinteles ca am stat mai mult decat vroiau fetele, motiv de discutii pt ca ele s-au plictisit. Stiuca a mers f bine!

Ca urmare weekendul urmator am revenit (baietii) pe pontonul lui Wilddanube! Cazarea este OK (Cabina de hotel plutitor); Mancarea OK (se gateste ce doresti) ; Distractie: plimbari cu barcile ; Programul de pescuit este super (vei primi cele mai bune informatii si sfaturi), iar daca ii vei intalni pe proprietarii hotelului acolo, vei auzi adevarate povesti de pescuit! Sejurul pe ponton are un farmec aparte!

Concluzie: reusita sejurului la Cormoran depinde f mult de ce le place fetelor!

Pentru pescuit, personal aleg hotelul plutitor!

voliviu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de voliviu » 20 Mar 2008, 11:39

Multumesc pentru informatii. F utile. In concluzie merita incercat complexul. Asta ca sa fie toata lumea fericita. Daca o sa mergem ca baietii la pescuit o sa ascult de sfatul d-voastra. Multumesc inca o data.

Scrie răspuns