Comana?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
copsin
junior
junior

Comana?

Mesaj de copsin » 09 Apr 2006, 09:47

Am vazut la o emisiune o partida de pescuit la stiuca, realizata anul trecut, la Comana. A fost cineva de curand pe aceasta balta pentru a pescui la rapitor? Daca puteti, va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile de pescuit, si ce rezultate ati avut.

Fir intins tuturor !

manu'
utilizator nou
utilizator nou

comana

Mesaj de manu' » 09 Apr 2006, 10:21

salut,

am vazut si eu emisiunea, pare interesant, dar nu stiu unde este comana...
poti sa-mi dai te rog cateva detalii

toate cele bune :D

mihai.riciu
junior
junior

Comana?

Mesaj de mihai.riciu » 20 Mai 2006, 08:13

se iese din Bucuresti pe soseaua Giurgiului dupa care treci de Jilava apoi vine comuna 1decembrie si aproape de iesire din aceasta o sa vezi o terasa pe partea stanga.dupa terasa este un indicator pe care o sa vezi ca scrie Comana.dupa indicator drumul este deosebit de prost,daca te duci cu masina personala te sfatuiesc sa nu o faci pentru ca risti sa vi cu masina inapoi intr-o sacosa.de pescuit de cate ori am trecut pe acolo nu am vazut pe nimeni dar dupa cum arata balta pare a fi buna
Pescarul inrait

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 20 Mai 2006, 20:10

Nu pe acolo ma baieti ca ala e drum de excavator.

Mergi inainte. treci de Adunatii Copaceni. In Calugareni o sa vezi iar un indicator stanga comana. nici pe asta, desi e mai bun decat primu.

Mai mergi si spre urmatorul sat mai e un indicator stanga spre comana. e mai lung da te tin mai multe drumuri amortizoarele.

Intri in Comana, tai satul, pe dreapta vei vedea o manastire, o tii inainte, treci neajlovu si vei vedea ferma pe dreapta. intrarea in ferma e pe partea ailalta, tre sa mai mergi inainte si la intersectie faci dreapta si n-ai cum sa ratezi intrarea in ferma. Prin alta parte nu poti sa ajungi la apa ca e un fel de canal care inconjoara balta.

nu am pescuit nicodata acolo :) sa-mi spuneti si mie cum e.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns