Pt pescuit din barca la rapitor (si pasnic) pe Geaca 1, Lacu, Rosieni, Tau Popii, ..cred ca si Taga, taxa de pescuit 20,0 lei, taxa barca proprie 20,0 lei.
Pai bine domnule patron, inginer piscicol.... spuneti-mi si mie cum a-ti calculat-o, nu crede-ti ca-i cam mult.
Motive
1. Un pescar de rapitor oricum nu are acces pe balta cu barca proprie din aprilie pana in octombrie, pt. ca nu poate din cauza(injurat si scos cu forta) celor care dau la caras(ca de crap fie vorba intre noi, nu se pune problema).
2.Un pescar care da la caras, cu (zic o medie) 5 bete, cu cate 5 carlige fiecare (asta insemnand 25 carlige cu momeala) plateste 20,0 lei, iar unul care da la rapitor cu un bat si cu un carlig, plateste 40,0.
3. Bani face-ti tot cu carasari, nu cu cei care pescuiesc la rapitor
4. Rapitor nu prea este.
Rusinica.
cluj-taxe Valea Fizesului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Salut Horia,
De cand faza cu taxa pe barca? Ai fost recent in zona?Cand am fost eu nici vorba de asa ceva. Plateai doar taxa de pescuit de 20 RON.
Ca sa reusesti sa pescuiesti nederanjat incearca sa eviti sfarsitul de saptamana. Chiar si asa pe Taga ai multe optiuni din barca,asta daca vrei sa incerci si la stiuca si nu cauti exclusiv salaul.
Ajung pe la inceputul lui octombrie prin zona, sper eu inainte sa se faca recoltarea. Daca ai ceva informatii proaspete, tine-ma la curent.
De cand faza cu taxa pe barca? Ai fost recent in zona?Cand am fost eu nici vorba de asa ceva. Plateai doar taxa de pescuit de 20 RON.
Ca sa reusesti sa pescuiesti nederanjat incearca sa eviti sfarsitul de saptamana. Chiar si asa pe Taga ai multe optiuni din barca,asta daca vrei sa incerci si la stiuca si nu cauti exclusiv salaul.
Ajung pe la inceputul lui octombrie prin zona, sper eu inainte sa se faca recoltarea. Daca ai ceva informatii proaspete, tine-ma la curent.
-
- utilizator constant
Sile ma dezgusta. Braconeaza constant, de multe ori in toiul zilei.Problema e ca nu se gaseste nimeni sa-l inlocuiasca, adica cineva dispus sa se mute cu familia acolo.
Daca ajung cu Stefan prin octombrie iti dau de stire. Poate facem o partida pe Taga. Pana una alta o intind pe Crisul Negru pana deseara.
Fir intins!
Daca ajung cu Stefan prin octombrie iti dau de stire. Poate facem o partida pe Taga. Pana una alta o intind pe Crisul Negru pana deseara.
Fir intins!
- nicolaesebastian
- junior