Cluj - locuri de pescuit aproape?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cluj - locuri de pescuit aproape?
Datorita faptului ca masina e intr-un plan viitor de cumparare(eventual dupa facultate) m-ar interesa daca poate sa imi zica cineva ceva balti in apropierea clujului....
- alex dan
- utilizator constant
pai ai cateva variante. depinde la ce dai.
si eu is intro situatie asemanatoare, am 15 ani si tata nu poate sa ma duca can vreau eu pe garla.
cand este palcut afara eu mai merg dupamesele pe gheorgheni (lacu ala de langa Casa Tineretului).
mai este Chinteniul, 10km de Cj. vara trecuta am mers de 2 ori cu ocazia. lacul ii super, da anu asta sor produs ceva incidente... au scapat pesti...
sper Turda este Martinestiul, dar nu stiu cat de mult peshte se mai gaseste in lacu ala. poti merge cu un maxi-taxi.
tot cu ocazia poti merge si la Ciurila, acolo sunt ceva balti. dar acuma o sa faca un lac cu 30lei pe zi, mult crap, catch&release obligatoriu. suna bine
maine ma duce tata la Sandulesti, inainte de Turda se face la dreapta...(daca te intereseaza iti pot da mai multe detalii). ma lasa acolo si ma ia dupamasa. un lac micutz si interesant.
daca vrei putem merge impreuna intro zi
alex
si eu is intro situatie asemanatoare, am 15 ani si tata nu poate sa ma duca can vreau eu pe garla.
cand este palcut afara eu mai merg dupamesele pe gheorgheni (lacu ala de langa Casa Tineretului).
mai este Chinteniul, 10km de Cj. vara trecuta am mers de 2 ori cu ocazia. lacul ii super, da anu asta sor produs ceva incidente... au scapat pesti...
sper Turda este Martinestiul, dar nu stiu cat de mult peshte se mai gaseste in lacu ala. poti merge cu un maxi-taxi.
tot cu ocazia poti merge si la Ciurila, acolo sunt ceva balti. dar acuma o sa faca un lac cu 30lei pe zi, mult crap, catch&release obligatoriu. suna bine

maine ma duce tata la Sandulesti, inainte de Turda se face la dreapta...(daca te intereseaza iti pot da mai multe detalii). ma lasa acolo si ma ia dupamasa. un lac micutz si interesant.
daca vrei putem merge impreuna intro zi

alex
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
Mersi de invitatie
Am 22 de ani si nu sunt din cj.... sunt student aici 
mi-ar placea sa mergem intr-o zi impreuna la pescuit.... ar fi interesant
Mersi pentru informatii
o sa incerc
am fost cu cineva la Tzaga sau asa ceva anul trecut si mi-a placut dar e cam departe si ne avand masina ..... e cam greu de ajuns acolo
mai vb
papa
adresa mea de mess e farkas_attila2000 pe yahoo
fir intins pana atunci
papa

mi-ar placea sa mergem intr-o zi impreuna la pescuit.... ar fi interesant
Mersi pentru informatii
o sa incerc
am fost cu cineva la Tzaga sau asa ceva anul trecut si mi-a placut dar e cam departe si ne avand masina ..... e cam greu de ajuns acolo
mai vb
papa
adresa mea de mess e farkas_attila2000 pe yahoo

fir intins pana atunci
papa