clean pe Siret

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucian_flo
senior
senior

clean pe Siret

Mesaj de lucian_flo » 01 Iun 2008, 13:24

Pe cursul Siretului, aval de acumularea Rogojesti si pana dincolo de Bucecea, pe unde ar fi locuri de pescuit la clean?
Si la ce naluci credeti ca merge mai bine?

Precizez ca de o saptamana m-am "indragostit" de clean. :) Si vreau sa spun ca dragostea asa e costisitoare :)

Adrianoo
junior
junior

hai noroace

Mesaj de Adrianoo » 01 Iun 2008, 16:47

Da nu te-ai apucat de prea multe o data?!
Si stiuca si clean :lol:

pensionaru
veteran
veteran

Re: hai noroace

Mesaj de pensionaru » 01 Iun 2008, 20:42

Adrianoo scrie:Da nu te-ai apucat de prea multe o data?!
Si stiuca si clean :lol:
"nu e multe ca e sub 50".Nu-l descuraja.Pe rau cautand cleanul poate sa-i intre si stiuca si biban plus avat.

marcel gheorghita
senior
senior

CLEAN PE SIRET

Mesaj de marcel gheorghita » 02 Iun 2008, 08:30

Pe tot cursul Siretului poti prinde clean. Acum depinde cu ce dai si unde dai. Cauta locurile care "iti fac cu ochiul", bulboane, cioate scufundate, praguri, pietre in apa, orice obstacol din apa poate retine peste.
Cele mai bune naluci pt mine au fost voblerele mini (1,5 - 3 cm) culori aprinse sau naturale (in functie de limpezimea apei si turbiditatea apei)
Cozma, Tiny (made in Ro), Zoli si Salmo (tot la astea am luat si biban si stiuca).
Experimenteaza cat mai mult si in timp o sa ai si rezultate - nu exista un vobler care sa prinda tot timpul, de asta e bine sa ai cat mai multe marimi si culori. De asemenea, citeste cat mai multe articole (reviste,carti, forum)

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 02 Iun 2008, 14:05

Pana acum de 2 ori am fost la clean si de 2 ori am si prins. Tot ce am prins a fost la un Salmo Tiny negru cu rosu si galben. Mai un Salmo Floating si unul Sinking. Dar astea se scufunda prea mult. Cred ca merg mai mult spre sezonul rece.

Lingurite rotative ce recomandati?

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 02 Iun 2008, 14:11

mepps 0,1,2

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 02 Iun 2008, 14:12

Mepps Aglia, marimi 00, 0, 1 si 2, indiferent de culoare. Recuperate incet, pe linga malurile abrupte, gropi, e imposibil sa nu iti aduca rezultate.
De la Salmo, poti incerca varianta SR (shallow runner) de la Hornet
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 04 Iun 2008, 17:42

DE la Salmo toate Hornet-urile si mai ales Dace,green tiger,yt apoi minnow dace care e f.bun si la avat mergind bine in curent puternic,de la Rapala count down si Huski jerk ratling de6,ocm si 8 cm dar atentie!acesta merge fff bine la avat si stiuca,slab la biban iar clean nu am prins nici unul.Foarte bune voblerele Tiny Voblereag mai ales green tiger de 5,ocm care e printre cele mai prinzatoare voblere la stiuca,biban si clean din cite cunosc.Cozma sint bune dar nu le mai folosesc dect f.rar.In cazul voblerelor dar mai ales in cazul celor mai mici de 3,ocm le prefer pe cele sinking care sint suficient de grele pentru a putea fi usor aruncate si nu coboara mai mult de 0,5m.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 05 Iun 2008, 06:35

salut.

pt clean incercati mepps elix nr 3 argintiu,mai ales varianta veche ,nu se mai face .e letala .
walleye

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 09 Iun 2008, 07:01

In aval de portile barajului Rogojesti. Sunt bune locurile? Stie cineva se prinde?

Scrie răspuns