Clean pe Neajlov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Clean pe Neajlov
Salut!
A fost cineva de curand pe Neajlov la Calugareni?
As vrea sa dau o raita dupa ceva clean imi puteti spune cam ce momeli ar fii interesante??? Ficat, viermusi, voblere, rotative.....
Va rooog ajutor!!!
Multumesc anticipat!
A fost cineva de curand pe Neajlov la Calugareni?
As vrea sa dau o raita dupa ceva clean imi puteti spune cam ce momeli ar fii interesante??? Ficat, viermusi, voblere, rotative.....
Va rooog ajutor!!!
Multumesc anticipat!
-
- utilizator nou
Mah Badie, de regula fac poze, dar nu le postez, ca nu imi place...HellRAISER scrie:hai mah Hades,tu iara iesi si nu zici nimik???te asteptam cu poze gramada de pe neajlov

De data asta iti trimit tie, macar poze cu raul daca nu o sa iasa nimik

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
M-as baga si eu la o iesire pe neajlov, dupa clean sau poate vre-o stiuca , desi a fost rarita sistematic de 2 ani incoace de braconieri
Totusi capturi sigur vor fi, e imposibil sa arunci intr-un loc mai bun fara sa agati o plasa. Pentru cazul asta trebuie luata si o sticla de benzina, sa facem un foc frumos
Propunerea e valabila de luni incolo , ca pana atunci nu prea imi permite timpul.

Propunerea e valabila de luni incolo , ca pana atunci nu prea imi permite timpul.
-
- junior
clean pe neajlov
am fost ieri 5-02-08 pe neajlov, a fost ceata dar nu si frig.am ajuns pe la 9(eu dau pe la falastoca).zapada nu sa topit inca ,si unde sa topit este noroi si aluneci asa ca am dat doar cu 2 unditi la libelula si viermusi.pe la 11.30 am prins primul clean cam 300g la viermusi rosii .am prins pana la ora14 inca 5 bucati mai mici apoi nu a mai tras deloc.
Pescarul inrait
-
- veteran