Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Mar 2010, 20:16

Am fost azi pe Cincis. Dupa 20 de ani ...am pescuit din nou pe locuri dragi, pe malul stang al lacului...Lacul scazut puternic! Nivel de luna septembrie! Erau ruinele afara pe Tataus!Si goleau in continuare lacul!Am fost pe malul cu Tatausul:locurile nu s-au schimbat parca deloc ! Doar eu am obosit un pic mai tare ca acum 20 de ani :lol: Pe valea manastirii erau pescari la stationar -rezultate 0! Pe lac erau trei barci care dadeau la trena (urat pescuit! :twisted: ) si nu am vazut sa prinda nimic! Pe Tataus erau doi pescari simpatici care m-au invitat la o bere... :lol: Nu prindeau nici ei nimic. :cry: Se vedeau pescari si pe malul cu Casa Alba. Am dat la jeliboane cam o ora jumate -nimic! :lol: Am dat si la plopi in imnesitatea aia de apa si pe Tataus pe intinsura , pe iesirea din golfuri ...Pescuit orb! Si batea si un vant din fata de m-a rupt. Nici un atac. Parerile erau ca de obicei impartite legate de salaul de pe Cincis. Am fost extrem de dezamagit de mizeria care am gasit-o pe mal! Incredibil! Pacat de frumusetea peisajului ca este puternic alterata de peturi si gunoaie! :cry:
Per total o iesire placuta care mi-a rascolit amintiri si care ma face sa promit ca ma voi intoarce dupa ce se mai incalzeste un pic apa :twisted: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Mar 2010, 20:48

Ahhh! Uite ce am gasit legat de mizeria de pe lac:

ECO CINCIS 2010

de bogdanleu » Mie Mar 17, 2010 2:51 pm
Eco CinciÅŸ 2010 26 - 28 MARTIE
Asociaţia Culturală Z.A.M din Hunedoara, împreună cu Asociaţia Pescarilor Sportivi Hunedoara, având susţinerea instituţiilor publice din judeţul Hunedoara, a diferitelor ong-uri, cluburi şi fundaţii din Deva, Oradea şi Timişoara, precum şi a oamenilor de afaceri din zonă, iniţiază o amplă campanie de ecologizare pe lacul Cinciş în data de 27 martie.
Vor fi stabilite opt puncte principale, în care vor fi împărţite echipele de lucru: 1 – Dig, 2 – Motel Cinciş, 3 – Podul I, 4 – Podul II, 5 – Orizont, 6 – Platou Casa Roşie, 7 – Bulbucani, 8 – Coada Lacului. Baza va fi amplasată la CAMPING MĂDĂLINA. În fiecare punct vor fi repartizate echipe de voluntari (numărul persoanelor va fi stabilit în funcţie de suprafaţa de lucru pe care va trebui să o acopere fiecare echipă), supravegheaţi atent de un coordonator.
De asemenea vom avea două echipe mobile cu bărci care vor ecologiza zona Tătăuşi şi vor strânge deşeurile de pe suprafaţa apei. Sacii cu deşeuri vor fi preluaţi de firmele de salubritate din Hunedoara, precum şi de angajaţii primăriilor din zonă.
Vor fi puse la dispoziţia tinerilor, mijloace de transport, care vor circula după un program bine stabilit. Întreaga acţiune va fi sintetizată într-un program concis, elaborat pe intervale orare, care va fi mediatizat şi prezentat pe diferite materiale publicitare, astfel încât acţiunea să nu se deruleze haotic iar participanţii să ştie ce au de făcut.
Prin această acţiune ne propunem să strângem cât mai multe deşeuri de pe malurile lacului Cinciş, din pădurea de pe marginea lacului, din parcări şi de pe suprafaţa apei. De asemenea dorim să atragem atenţia locuitorilor din zonă, a proprietarilor de cabane şi pensiuni, despre importanţa păstrării curăţeniei pe malurile lacului. În acest sens vom derula o campanie mediatică timp de două luni, având deja parteneriate cu mass-media locală şi naţională.
VINERI 26.03.2010 – primirea invitaţilor la camping MĂDĂLINA, foc de tabără, platformă ong-istă, semnare petiţii, strângere fonduri 2%, implementarea strategiei de lucru.
SÂMBĂTĂ 27.03.2010 – acţiunea de ecologizare, program cultural – teatru, concert rock, dansuri, dj’s, party.
DUMINICĂ 28.03.2010 – concurs de pescuit, paintball, softball
IUBESTI NATURA CURATA? VINO SA FII VOLUNTAR!!

Bravo!

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 26 Mar 2010, 09:50

pacat ca nu s-au dat datele mai devreme eu acum am aflat ca azi si maine e ecologizarea asta,si acum is la servici :((((
http://www.zam.ro/index.php?page=evenimente/ECO
SAMBATA se incepe treaba deci mai e o sansa pt cei care vor,sa speram ca vremea tine cu noi :o
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

hunter004
junior
junior

Salutare

Mesaj de hunter004 » 27 Mar 2010, 06:46

Am fost vineri pe saulesti si rezultatu 0 am dat la fund si la pluta la fund nici o trasatura am stat vreo 4 ore, la pluta am prins vreo 3 reginute si atat nu am vazut pe nimeni ca sa prinda ceva peste frumos o sa incerc pe 1 sa vad poate is stiuci faine:P :D

hunter004
junior
junior

.

Mesaj de hunter004 » 06 Apr 2010, 18:23

Cine a fost la pescuit pe balta populata din deva?
Sunt ceva rezultate?

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 06 Apr 2010, 21:25

Doar nu crezi ca poti da la stiuca acolo !?
' Pescarii ' care pescuiesc acolo , cauta caras si crap . Cei care sunt ' fara ocupatie' si merg zilnic la balta, (ca deh, a platit omu' 50 de lei/an pentru balta, trebuie sa scoata parleala) mai prind cate un crapcean asa, intre 500gr. si 1 kg. si hatz cu el in straita, se prind carasei ' ca palma de copil ' , rar cate unul mai rasarit, majoritatea, nu prind nimic , niciun peste, dar insista, ca ce sa faca omu' , sa stea in carciuma? Si-apoi e prohibitie, omul trebuie sa pescuiasca si el undeva, ca doar n-o pescui in vana , nu ?

hunter004
junior
junior

.

Mesaj de hunter004 » 07 Apr 2010, 06:32

Mersi pentru raspuns
Fir Intins! :D

hunter004
junior
junior

Mesaj de hunter004 » 22 Apr 2010, 06:27

Salutare!

Cine a mai fost la pescuit?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Apr 2010, 07:01

Cincisul nu misca? :roll: Merci.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Apr 2010, 07:57

Am fost sambata si lacul era mic si limpede.Am luat 2 pana in kil si am ars 2 bateri.Nu stiu unde-or sta ascunsi, dar eu nu i-am gasit. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns