Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Azi am fost pe Cincis
Nu am pescuit ca era ...dezastru
Apropo, daca scrie pe afise ca nu e voie cu motoare termice pe lac, cum mama masii erau astia stup?
Inclusiv o rapida cu banana...Ca la mare! Cum dreaq sa pescuiesti cand aia se dau cu "banana"...
'la mea de ea treaba!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
poi da asa e cincisu e zona de agrement... eu as zice ca m-am reprofilat cu juma de gura de fapt sunt un fel de multi...azinoapte am fo pe mures cu verii si am scos vreo 7 kile de peste mreana si somn, dar mi-am amintit de dragoste cand ajuns pe runc si mi-a intrat un pastravior la linguritza 
weekendu viitor il fac pe RAU MARE
:D:D
sper in vre-o 10 bucati de 1 kg
APROPO: aici in HD mai rar am cu cine sa ies la o partida asa ca daca iesiti mai postati si voi poate ne intalnim la un mic si-o bere la pescuiala
si o banana
) nu de alta dar sunt constient ca am multe de invatat de la cei care au pierdut o groaza de voblere.
va saluta al vostru deschizator de topic
weekendu viitor il fac pe RAU MARE
sper in vre-o 10 bucati de 1 kg
APROPO: aici in HD mai rar am cu cine sa ies la o partida asa ca daca iesiti mai postati si voi poate ne intalnim la un mic si-o bere la pescuiala
va saluta al vostru deschizator de topic
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
am vazut si poza cu chinezescu ala si ziceau ca are 68 de kile da...cred ca era trucata poza, faza e ca am auzit de la mai multi
deci monstrii sunt...
tarifu si locatia de bilet pt rau mare le=-am aflat si va multam fain dar daca ma duc incolo pe la ce ora gasesc eu deschis la ocol?stie careva programu?
tarifu si locatia de bilet pt rau mare le=-am aflat si va multam fain dar daca ma duc incolo pe la ce ora gasesc eu deschis la ocol?stie careva programu?
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-