Cincis, Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- littlefish
- junior
Cincis, Hunedoara
Poate cineva sa-mi dea relatii mai multe despre lacul Cincisi? Specii de pesti, locuri de pescuit, barci de inchiriat etc?
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
Pai lac foarte frumos, din pacate in ultimi ani nu prea mai ai loc ca s-au inmultit vilele ca ciupercutele, vara e mai rau ca la mare, cu manele ciobani si tot tacamul, insa mai gasesti si locuri mai retrase.
Ca specii, banuiesc ca rapitorul te intereseaza, poti prinde salau, stiuca si pe coada lacului se ia clean. mai e si biban insa nu am prins decat foarte rar.
De inchiriat barca nu stiu, erau ceva hidrobiciclete de inchiriat, am pescuit odata vara din una si era chiar comod.. mai ales ca avem pedalagiu cu mine
Ca specii, banuiesc ca rapitorul te intereseaza, poti prinde salau, stiuca si pe coada lacului se ia clean. mai e si biban insa nu am prins decat foarte rar.
De inchiriat barca nu stiu, erau ceva hidrobiciclete de inchiriat, am pescuit odata vara din una si era chiar comod.. mai ales ca avem pedalagiu cu mine

- littlefish
- junior
MUltumesc
Multumesc foarte mult! Sper sa am ocazia sa ajung anul acesta in zona impreuna cu sotia ( de altfel pescarita inraita as putea spune
).

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.