Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
topicul merge mutat la sectiunea locuri de pescuit.
altfel, balta e superba, cu mare potential, desi nu cred ca abunda in rapitori... eu am pescuit-o de cateva ori, am prins si am vazut doar marlite. intr-adevar, sunt zone unde e un cosmar din pricina agataturii, dar asta face parte din farmecul extraordinar al ei. sanse in special din barca
altfel, balta e superba, cu mare potential, desi nu cred ca abunda in rapitori... eu am pescuit-o de cateva ori, am prins si am vazut doar marlite. intr-adevar, sunt zone unde e un cosmar din pricina agataturii, dar asta face parte din farmecul extraordinar al ei. sanse in special din barca
chiroiu4
pescarel eu zic sa mai faci cateva partide pe Chiroiu si-o sa prinzi si altceva inafara de marlitze
balta are stiuca mare...destul de multa comparativ cu alte balti din zona.
se prinde bine si de pe mal(eu am pescuit 99%din timp de pe mal).
din barca am vazut un sg exemplar mare(8kg,cantarit)prins de cineva care facuse destule partide fara nicio captura(si pescuind exclusiv din barca)
revenind la modalitati de pescuit fara offset agati orice fel de naluca.
recunosc,balta este dificila si trebuie insistat pe ea pentru rezultate

balta are stiuca mare...destul de multa comparativ cu alte balti din zona.
se prinde bine si de pe mal(eu am pescuit 99%din timp de pe mal).
din barca am vazut un sg exemplar mare(8kg,cantarit)prins de cineva care facuse destule partide fara nicio captura(si pescuind exclusiv din barca)
revenind la modalitati de pescuit fara offset agati orice fel de naluca.
recunosc,balta este dificila si trebuie insistat pe ea pentru rezultate

..
Sambata am fost acolo ptr prima partida de rapitor pe anul acesta. Vremea superba pana a inceput sa bata un vant taios care a tinut toata ziua. Balta este frumoasa , cu multe structuri , extrem de multe structuri si nu am vazut o alta balta care sa agate atat de mult , agata enorm , am lasat trei oscilante dupa care m-a durut sufletul si peste 15 jiguri cu strune cu tot, desi am pescuit cu textil de 15 lbs. Balta are peste , stiuca destul de multa si salau frumos insa observi ca la cate lasi in apa te duce cam mult un pescuit acolo , pe mine m-a dus peste 100 lei fara taxa de balta ... Insa este o balta frumoasa , asezata intr-un peisaj frumos , paznicii sunt OK, cu bun simt dar vigilenti si te ajuta cu sfaturi si informatii utile.
Spor !
Spor !
chiroiu4
Vega_75 pe aceasta balta nu pescuiesti fara offset...
balta avand foarte mult cocioc,stepi agata des.
daca vrei sa pescuiesti cu oscilante foloseste modelul antibradis.
o sa ai rateuri dar nu lasi toata trusa la o partida.

balta avand foarte mult cocioc,stepi agata des.
daca vrei sa pescuiesti cu oscilante foloseste modelul antibradis.
o sa ai rateuri dar nu lasi toata trusa la o partida.
-
- veteran