Cheile Sohodolului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Cheile Sohodolului
vreau si eu informatii de la cei care au fost de la deschiderea sezonului daca s-a prins ceva si cat mai este taxa
-
- utilizator constant
Re: Cheile Sohodolului
in alta parte jud Gorj sau Valcea ? se poate vreo informatie ? as vrea sa ajung cat mai curand.
-
- senior
Abia m-am intors de la Voineasa, jud Valcea. Pescuit cate doua ore sambata si duminica pe raul Lotru cu vreo 1-2 km amonte de locul unde se varsa Latorita in rau. Apa semi-tulbure apoi limpede duminica dar f rece, pestii amortiti, nu prea urmareau linguritele rotative si voblerele mici. Am prins 3 pastravi (12, 14 si 18 cm) la rotativa Mepps nr 0 si 1, aurie si argintie. Sunt inca pastravi in Lotru dar mici si in densitate scazuta. Dar intr-o zi buna ai ceva actiune, nu te plictisesti. Am vizitat si pescarii de pe lacul Bradisor si cam somau...cel putin aia cu blinker si buldo cu muste. Nu i-am intrebat pe cei cu rama si viermusi, din pacate majoritatea....Mi-am dat seama tarziu ca trebuia sa merg in satul Malaia si sa pescuiesc pe un parau mic dar cu pastravarie in amonte. Scapa pastravi din ingraditura si sunt flamanzi, stau in grup, nu sunt prea fricosi asa ca poti avea surprize placute!pescarudeclean scrie:in alta parte jud Gorj sau Valcea ? se poate vreo informatie ? as vrea sa ajung cat mai curand.
La Vidra am ajuns si am pescuit fix o ora duminica dupa-amiaza tot la naluci dar nu am avut nici o muscatura. In schimb in timp ce urcam versantul spre drum mi s-a parut ca vad un lup fugind printre brazi, asa ca m-am oprit vreo 20 de minute va sa nu ma intalnesc cu domnia sa cenusiul....
-
- utilizator constant
multam de informatie poate ajung pe acolo.
alte locuri? n-a mai fost nimeni?
alte locuri? n-a mai fost nimeni?