Ceva balti bune pe langa Iasi ?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Flatron
utilizator nou
utilizator nou

Ceva balti bune pe langa Iasi ?

Mesaj de Flatron » 24 Aug 2005, 23:50

Am fost acum o saptamana la "iazul lui Dumnezeu" si ca niciodata am venit cu numai 3 kg de peste acasa. De obicei ieseam de pe balta cu peste 5 kg de peste. As vrea sa stiu cine a mai fost prin larga si alte balti unde sa se mai prinda ceva si ce balti mai sunt particulare si bune. Nu am permis si merg la bon dar am cam ramas in urma cu locurile si nu stiu unde sa mai incerc. Poate imi sugerati cateva locuri prin jurul iasului pana in 100-120 km.
P.S. Nu dau la rapitor, nu sunt profesionist dar ma multumesc si cu crap, caras....

Leba
veteran
veteran

balti

Mesaj de Leba » 25 Aug 2005, 08:00

man, stii tu cum sunt "stationarii", dau peste o balta buna siii.... cand sunt intrebati "o dau in fasole"! :evil: paii..., ca e mare bonu', ca e aglomerat, ca nu s-a prins mai nimic etc
incearca si tu unul din sit-urile dedicate nerapitorilor: http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/view_balti/ sau
http://www.crap.ro/lacuri/23/iasi.html
s.a.m.d.
pe-aici n-ai sa primesti prea multe raspunsuri.. :D

personal, iti recomand pt. crap/caras urmatoarele:
- la Nea Ilie
- Potangeni
- Hilceni
- Larga Jijia
- Schitu Duca (cam scump) :(

Fire incordate!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Septimiu
senior
senior

Re: Ceva balti bune pe langa Iasi ?

Mesaj de Septimiu » 25 Aug 2005, 08:33

Flatron scrie:Am fost acum o saptamana la "iazul lui Dumnezeu" si ca niciodata am venit cu numai 3 kg de peste acasa. De obicei ieseam de pe balta cu peste 5 kg de peste.
Si asta in timp ce legea permite retinerea a MAXIM 5kg. Dar cum spunea cineva pe alt forum: "problema nu este ca nu avem legi ci respectarea acestora..."
Acuma fiind vorba de un lac privat (?) poate au ei alte reguli...

Scrie răspuns