Cele mai frumoase lacuri

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Cele mai frumoase lacuri

Mesaj de geppetto » 14 Mar 2008, 17:30

ca tot vorbim despre lacuri pentru pescuit sportiv... sunt de parere ca multe dintre lacurile Romaniei, si ma refer indeosebi celor destinate pescuitului sportiv sunt de tot rasul. stie cineva un lac decent cu ceva vegetatie (de preferat copaci) pe langa, buturugi scufundate si alte peisaje rare? :D daca da, poate va binevoi sa spuna si altor persoane care apreciaza frumusetea naturii in locurile de pescuit . ar fi interesante niste fotografii din locurile respective. poate facem un top :))

:D Personal imi place bratul mort al Muresului din Ludus. daca e cineva aproape de orasul acesta cred ca merita sa faca o excursie pana acolo. are o varietate substantiala de specii de pesti. nu mai stiu ce regim are balta respectiva, dar daca cineva de pe forum e de prin locurile acelea ar putea sa ne lamureasca...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Mar 2008, 17:42

@ burtea...

..."secretomania" e "in floare"...daca nu crezi intra aici
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6029...
...vrei sa ocupi locul cuiva ?... :oops:

Fir intins ! tuturor. :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Mar 2008, 18:00

mm... sunt de parere ca ar trebui sa ne ajutam intre noi... macar astia mai sportivi :D era o vorba: "nu e important cat ai tu, ci cat de putin are vecinul tau" :lol: vorba aia mi se pare o prostie. si oricum nu am zis "locuri in care se prinde" :twisted: .
poate printre cei care se vor duce acolo s-ar gasi unii sa mai stranga din gunoaie, sa mai faca vreo sesizare daca este cazul sau sa contribuie in vreun fel... incat sa incercam sa pastram putinul pe care il mai avem si sa incercam sa luam exemplele englezilor "because it's not as important how to catch as how to enjoy" :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Mar 2008, 18:06

ersonal imi place bratul mort al Muresului din Ludus. daca e cineva aproape de orasul acesta cred ca merita sa faca o excursie pana acolo. are o varietate substantiala de specii de pesti. nu mai stiu ce regim are balta respectiva, dar daca cineva de pe forum e de prin locurile acelea ar putea sa ne lamureasca...
Si mie imi place!Mai ales ca are stiuca mare si mai are si salau...Regimul este simplu:permis de pescuit eliberat de asociatiile din Jud.Mures.

Dar!!! :lol: Peste cca 2 ani , o sa ai parte la Aiud de o balta (ca nu e chiar lac) care sper sa fie cum o descrii tu!
Va avea 15 hectare luciu de apa , plus "acareturi" de vreo 7 hectare, o adancime de cca 10 m , pista de concurs, insula "dotata" cu un club sportiv ,etc,etc. :P
Balta a inceput sa fie sapata de doua zile, pe un teren viran langa Aiud pe soseaua care merge catre Cluj si va apartine APS Alba! :lol: Adica asociatiei, nu...Membrii APS Alba vor ...da lovituta!! In doi ani! Sper...Doamne ajuta!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 14 Mar 2008, 19:23

Mie imi place foarte mult lacul Fantanele...daca nu ar fi toate gunoaiele alea pe malul lacului ar fi ca un paradis la munte.La fel si Tarnita.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Mar 2008, 23:26

zamfi scrie:
Dar!!! :lol: Peste cca 2 ani , o sa ai parte la Aiud de o balta (ca nu e chiar lac) care sper sa fie cum o descrii tu!
asta e o veste foarte buna :). daca intradevar se va amenaja un lac destinat exclusiv pescuitului sportiv e un mare pas inainte. :o

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Mar 2008, 14:18

burtea scrie:
zamfi scrie:
asta e o veste foarte buna :). daca intradevar se va amenaja un lac destinat exclusiv pescuitului sportiv e un mare pas inainte. :o
Excavatorul sapa... :lol: Urmeaza draglina, etc... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 15 Mar 2008, 14:41

Cel care sta la ses va aprecia intotdeauna frumusetea unui lac la altitudine,eventual si impadurit si nu l ar murdari pentru nimic in lume.
Asta daca e iubitor de drumetii,peisaje,etc.Iar daca mai e si pescar "face moarte de om"daca vede pe cineva murdarind locurile.

Localnicii respeectivelor locuri nu sunt asa si nu vor aprecia niciodata frumusetile respective cum o face unul "trecator" prin locurile acelea."ochiul" le e obisnuit si nu pun chiar mare pret.

Cum o dai ca naiba vine.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mar 2008, 16:21

sasekile scrie:Cel care sta la ses va aprecia intotdeauna frumusetea unui lac la altitudine,eventual si impadurit si nu l ar murdari pentru nimic in lume.
Asta daca e iubitor de drumetii,peisaje,etc.Iar daca mai e si pescar "face moarte de om"daca vede pe cineva murdarind locurile.

Localnicii respeectivelor locuri nu sunt asa si nu vor aprecia niciodata frumusetile respective cum o face unul "trecator" prin locurile acelea."ochiul" le e obisnuit si nu pun chiar mare pret.

Cum o dai ca naiba vine.
:shock: :shock:
Cum o dai ca naiba vine.
cam asa

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 15 Mar 2008, 20:15

locuri frumoase ca aspect al substratului: branesti 2+ branesti 3...ce e pe mal +administratia si pestele.... eo zic sa uitam :lol:

Scrie răspuns