Cele mai frumoase lacuri
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Cele mai frumoase lacuri
ca tot vorbim despre lacuri pentru pescuit sportiv... sunt de parere ca multe dintre lacurile Romaniei, si ma refer indeosebi celor destinate pescuitului sportiv sunt de tot rasul. stie cineva un lac decent cu ceva vegetatie (de preferat copaci) pe langa, buturugi scufundate si alte peisaje rare?
daca da, poate va binevoi sa spuna si altor persoane care apreciaza frumusetea naturii in locurile de pescuit . ar fi interesante niste fotografii din locurile respective. poate facem un top
)
Personal imi place bratul mort al Muresului din Ludus. daca e cineva aproape de orasul acesta cred ca merita sa faca o excursie pana acolo. are o varietate substantiala de specii de pesti. nu mai stiu ce regim are balta respectiva, dar daca cineva de pe forum e de prin locurile acelea ar putea sa ne lamureasca...
@ burtea...
..."secretomania" e "in floare"...daca nu crezi intra aici
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6029...
...vrei sa ocupi locul cuiva ?...
Fir intins ! tuturor.
..."secretomania" e "in floare"...daca nu crezi intra aici
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6029...
...vrei sa ocupi locul cuiva ?...
Fir intins ! tuturor.
mm... sunt de parere ca ar trebui sa ne ajutam intre noi... macar astia mai sportivi
era o vorba: "nu e important cat ai tu, ci cat de putin are vecinul tau"
vorba aia mi se pare o prostie. si oricum nu am zis "locuri in care se prinde"
.
poate printre cei care se vor duce acolo s-ar gasi unii sa mai stranga din gunoaie, sa mai faca vreo sesizare daca este cazul sau sa contribuie in vreun fel... incat sa incercam sa pastram putinul pe care il mai avem si sa incercam sa luam exemplele englezilor "because it's not as important how to catch as how to enjoy"
poate printre cei care se vor duce acolo s-ar gasi unii sa mai stranga din gunoaie, sa mai faca vreo sesizare daca este cazul sau sa contribuie in vreun fel... incat sa incercam sa pastram putinul pe care il mai avem si sa incercam sa luam exemplele englezilor "because it's not as important how to catch as how to enjoy"
Si mie imi place!Mai ales ca are stiuca mare si mai are si salau...Regimul este simplu:permis de pescuit eliberat de asociatiile din Jud.Mures.ersonal imi place bratul mort al Muresului din Ludus. daca e cineva aproape de orasul acesta cred ca merita sa faca o excursie pana acolo. are o varietate substantiala de specii de pesti. nu mai stiu ce regim are balta respectiva, dar daca cineva de pe forum e de prin locurile acelea ar putea sa ne lamureasca...
Dar!!!
Va avea 15 hectare luciu de apa , plus "acareturi" de vreo 7 hectare, o adancime de cca 10 m , pista de concurs, insula "dotata" cu un club sportiv ,etc,etc.
Balta a inceput sa fie sapata de doua zile, pe un teren viran langa Aiud pe soseaua care merge catre Cluj si va apartine APS Alba!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Excavatorul sapa...burtea scrie:asta e o veste foarte bunazamfi scrie:
Dar!!!Peste cca 2 ani , o sa ai parte la Aiud de o balta (ca nu e chiar lac) care sper sa fie cum o descrii tu!
. daca intradevar se va amenaja un lac destinat exclusiv pescuitului sportiv e un mare pas inainte.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cel care sta la ses va aprecia intotdeauna frumusetea unui lac la altitudine,eventual si impadurit si nu l ar murdari pentru nimic in lume.
Asta daca e iubitor de drumetii,peisaje,etc.Iar daca mai e si pescar "face moarte de om"daca vede pe cineva murdarind locurile.
Localnicii respeectivelor locuri nu sunt asa si nu vor aprecia niciodata frumusetile respective cum o face unul "trecator" prin locurile acelea."ochiul" le e obisnuit si nu pun chiar mare pret.
Cum o dai ca naiba vine.
Asta daca e iubitor de drumetii,peisaje,etc.Iar daca mai e si pescar "face moarte de om"daca vede pe cineva murdarind locurile.
Localnicii respeectivelor locuri nu sunt asa si nu vor aprecia niciodata frumusetile respective cum o face unul "trecator" prin locurile acelea."ochiul" le e obisnuit si nu pun chiar mare pret.
Cum o dai ca naiba vine.
sasekile scrie:Cel care sta la ses va aprecia intotdeauna frumusetea unui lac la altitudine,eventual si impadurit si nu l ar murdari pentru nimic in lume.
Cum o dai ca naiba vine.
cam asaCum o dai ca naiba vine.
-
Ionut the carp
- veteran