Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Si mie imi place!Mai ales ca are stiuca mare si mai are si salau...Regimul este simplu:permis de pescuit eliberat de asociatiile din Jud.Mures.ersonal imi place bratul mort al Muresului din Ludus. daca e cineva aproape de orasul acesta cred ca merita sa faca o excursie pana acolo. are o varietate substantiala de specii de pesti. nu mai stiu ce regim are balta respectiva, dar daca cineva de pe forum e de prin locurile acelea ar putea sa ne lamureasca...
Excavatorul sapa...burtea scrie:asta e o veste foarte bunazamfi scrie:
Dar!!!Peste cca 2 ani , o sa ai parte la Aiud de o balta (ca nu e chiar lac) care sper sa fie cum o descrii tu!
. daca intradevar se va amenaja un lac destinat exclusiv pescuitului sportiv e un mare pas inainte.
sasekile scrie:Cel care sta la ses va aprecia intotdeauna frumusetea unui lac la altitudine,eventual si impadurit si nu l ar murdari pentru nimic in lume.
Asta daca e iubitor de drumetii,peisaje,etc.Iar daca mai e si pescar "face moarte de om"daca vede pe cineva murdarind locurile.
Localnicii respeectivelor locuri nu sunt asa si nu vor aprecia niciodata frumusetile respective cum o face unul "trecator" prin locurile acelea."ochiul" le e obisnuit si nu pun chiar mare pret.
Cum o dai ca naiba vine.
cam asaCum o dai ca naiba vine.