ce stiti de balta de la lancram?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Mar 2010, 19:30

Pai cum, se poate sa pui poze in galeria altcuiva?? :roll:
M-as pune si eu putin in galeria lui Adelin... :lol: :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Mar 2010, 19:42

nu fiti rai, a gresit omul, linistiti-va.
ionel vb cu moderatorii sa stearga "calea " mea directa catre album, postat de tine! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 06 Apr 2010, 20:31

In astea doua zile cat am fost la Lancram mai mult am observat balta ca de prins... mai greu!! oricum ce vreau sa spun ca au fost foarte multe atacuri,sarituri,batai si am vazut cu ochi mei cum a sarit un crap oglinda foarte mare si nu mai spun ca am facut gratar acolo si fetele au aruncat o bucata mica de carne (ramasa de la curatatul aripioarelor pentru gratar)in apa si dupa 10 minute maxim a luato :shock: cred ca stiuca facand un val urias chiar langa mal spre surprinderea noastra care am dat la spining de am facut febra toata ziua si fara rezultat!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Apr 2010, 21:33

salut Haprian.
am citit postarile tale, si vreau sa zic ca de acuma in colo o sa vezi aglomeratie pe balta la Lancram, de o sa ti se urasca.
si nu neaparat pescari la spining (astia sunt relativ putini), pescari la stationar(majoritatea), amatori (cu cate o daraba de par in mana si zic ca dau la pluta) ci si muzicanti ametiti de licorile bahice consumate, in ritm de manea , cu volum peste val. maxim, chiar cu cate o boxa doua pe masina.
am stat de undeva de susu, opus liniei , si m-am uitat in gol, intr-o zi de duminica, calduroasa, cu o balta care "clocaia" si la propriu si l afigurat, si ma uitam ce pot sa faca oamenii astia:baie, urlete, gunoaie aruncate, resturi, pescuit mai mult de forma....
iar ceilalti, pescarii, o punga de seminte, o cutiei de bere, o puga de la sanwis, un ambalaj de la vreo rola de monofilament (unii, sa nu se inteleaga ca nu sunt si exceptii, dar astia se cunosc deja).
si eu am vazut destule sarituri de crap, pacat ca balta are multa vegetatie intre ape, sub 30-40cm de luciul apei, si acolo nu mai ai ce sa-i faci, iar pentru stationar tre sa cauti un loc cat de cat curat, dar alea nu le prea gasesti libere.
urmareste si tu o data, sa vezi cat de nepasatori pot fi unii, chiar pune accent pe reactia celorlalti, cand mai faci o partida, si sa-mi zici daca am avut sau nu drepptate, o sa te uimesti de iresponsabilitatea unora...
8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 07 Apr 2010, 08:59

Mariuse iti dau perfecta dreptate ! era langa mine un pescar care dadea la albituri si dupa ce a prins vreo 20 de rosioare,platici si alti pestisori l-am intrebat ca de ce ii tine ca si asa nu are ce sa faca cu ei, la care imi raspunde ca ii da la rate ...! poftim cultura :( si de gunoaie nu mai zic ,tot ce vrei pungi,sticle ca sa nu mai zic ca am gasit vreo 2 pripoane agatate prin trestie de braconieri ,oricum parerea mea finala e ca nu prea este peste cine stie ce si ce mai este ii destul de greu de prins din cauza mai multor factori cum ar fi iarba submersa galagia trenurilor ca sa nu mai zic de aglomeratia de pescari care aduna tot puietul si pe urma se mira ca nu se prinde peste mare !

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 24 Apr 2010, 08:04

Ieri am vazut la un domn niste poze cu salau de vreo 2 kg la balta de la Lancram zicea ca ia intrat la ghem de rame ,daduse omul la crap si sa trezit cu salaul , lucru ce dovedeste ca este si salau ...,sau a fost :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Apr 2010, 11:09

intradevar, omu la crap dadea cu un ghem de rame :shock: :?:
cica s-a luat si somn anul asta pe balta, peste 3kg, nu stii ce sa mai crezi, or fi, nu or fi....ceva grota abisale pe undeva, cine stie.. :shock:
Imagine
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 24 Apr 2010, 11:34

Eu unul m-am cam saturat de atatea povesti cu balta asta !! pana nu vad cu ochi mei nu mai cred nimic si de cate ori am fost capturi mai mari de 300-400 de grame nu au fost ca sa nu mai zic si de iarba submersa... si de multitudinea de pescari care nu-ti permit sa te desfasori deloc.Cert este ca pesti mari or fi fost, dar acuma nu mai prea este nimic in afara de albitura si poate poate si cate unul asa mai mare dar foarte rar .

Pana la urma ii un loc frumos unde sa faci cate o iesire la aer si poti sa mai si pescuiesti.. recreativ bineinteles :lol:

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 24 Apr 2010, 11:41

[quote="MARIUS POPA"]intradevar, omu la crap dadea cu un ghem de rame :shock: :?:
cica s-a luat si somn anul asta pe balta, peste 3kg, nu stii ce sa mai crezi, or fi, nu or fi....ceva grota abisale pe undeva, cine stie.. :shock:[/quote]

si eu stiu ca cu ghem de rame se da la somn de obicei dar poate omu o fi avut vreo metoda revolutionara de pescuit la crap :lol:
In alta ordine de idei ieri cand am dat o tura la balta din 11 pescari cati au fost doar vreo 3 dadeau stiuca restul erau la albituri si 2 trupe serioase care dadeau la crap cu boilesuri si alte minuni, poate nu stie lumea ca ii prohibitie ca pana acuma nu am vazut pe nimeni sa se conformeze :(

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Apr 2010, 20:01

Ieri am vazut la un domn niste poze cu salau de vreo 2 kg la balta de la Lancram
Ti-am spus Marius ca este salau! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns