salut Haprian.
am citit postarile tale, si vreau sa zic ca de acuma in colo o sa vezi aglomeratie pe balta la Lancram, de o sa ti se urasca.
si nu neaparat pescari la spining (astia sunt relativ putini), pescari la stationar(majoritatea), amatori (cu cate o daraba de par in mana si zic ca dau la pluta) ci si muzicanti ametiti de licorile bahice consumate, in ritm de manea , cu volum peste val. maxim, chiar cu cate o boxa doua pe masina.
am stat de undeva de susu, opus liniei , si m-am uitat in gol, intr-o zi de duminica, calduroasa, cu o balta care "clocaia" si la propriu si l afigurat, si ma uitam ce pot sa faca oamenii astia:baie, urlete, gunoaie aruncate, resturi, pescuit mai mult de forma....
iar ceilalti, pescarii, o punga de seminte, o cutiei de bere, o puga de la sanwis, un ambalaj de la vreo rola de monofilament (unii, sa nu se inteleaga ca nu sunt si exceptii, dar astia se cunosc deja).
si eu am vazut destule sarituri de crap, pacat ca balta are multa vegetatie intre ape, sub 30-40cm de luciul apei, si acolo nu mai ai ce sa-i faci, iar pentru stationar tre sa cauti un loc cat de cat curat, dar alea nu le prea gasesti libere.
urmareste si tu o data, sa vezi cat de nepasatori pot fi unii, chiar pune accent pe reactia celorlalti, cand mai faci o partida, si sa-mi zici daca am avut sau nu drepptate, o sa te uimesti de iresponsabilitatea unora...