Ce se mai stie despre Budeasa?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- rookie4ever
- utilizator constant
Salutare tuturor!
Nu am mai pescuit in zona Pitestiului de muuuuuult timp si sunt curios ce se mai intampla (inteapa) pe acolo. In primul rand ma intereseaza barajele Bascov si Budeasa, dar si informatiile despre zona din aval de acestea sunt foarte bine venite.
Va multumesc!
Nu am mai pescuit in zona Pitestiului de muuuuuult timp si sunt curios ce se mai intampla (inteapa) pe acolo. In primul rand ma intereseaza barajele Bascov si Budeasa, dar si informatiile despre zona din aval de acestea sunt foarte bine venite.
Va multumesc!
- Bogdan_Alex
- veteran
-
- utilizator constant
-
- senior
budeasa.
am fost de 4 ori si nu am prins, pe aceleasi locuri pe care alta data...
s-au prins 2-3 balauri pe adancime inainte, intre si dupa stalpi, pe groapa si printre copaci...
peste rar si f.rar din cauza plaselor.
bascov.
anul trecut l-au golit de 2 ori. acum s-au mai prins marle de pana intr-un kg si jumatate.
stiuca e mai multa pe rau, in oras, si in Tudor Vladimirescu.
ps. dupa partidele ratate pe budeasa cu barca, am fost in tudor si am prins. cea mai mare 3-3,5 kg.
am fost de 4 ori si nu am prins, pe aceleasi locuri pe care alta data...
s-au prins 2-3 balauri pe adancime inainte, intre si dupa stalpi, pe groapa si printre copaci...
peste rar si f.rar din cauza plaselor.
bascov.
anul trecut l-au golit de 2 ori. acum s-au mai prins marle de pana intr-un kg si jumatate.
stiuca e mai multa pe rau, in oras, si in Tudor Vladimirescu.
ps. dupa partidele ratate pe budeasa cu barca, am fost in tudor si am prins. cea mai mare 3-3,5 kg.
- rookie4ever
- utilizator constant
Salutare!
As vrea sa stiu, de la cei care cunosc bine lacul(Budeasa), daca popularea din 2000-2001 a dat roade?
La capitolul biban cum mai sta zona? Cand eram copil se bibanea la greu acolo, mai ales la musca(buldo
, nu Fly... ).
Multumiri anticipate!
As vrea sa stiu, de la cei care cunosc bine lacul(Budeasa), daca popularea din 2000-2001 a dat roade?
La capitolul biban cum mai sta zona? Cand eram copil se bibanea la greu acolo, mai ales la musca(buldo

Multumiri anticipate!
-
- senior
Re: Ce se mai stie despre Budeasa?
rezultate concrete la bat nu s-au vazut. probabil ca nu au supravietuit. personal am incercat la salau dar fara sperante, cu toate ca am auzit ca s-ar fi vazut ceva puiet...rookie4ever scrie:Salutare!
La capitolul biban cum mai sta zona? Cand eram copil se bibanea la greu acolo, mai ales la musca(buldo, nu Fly... ).
Multumiri anticipate!
nici macar bibanul nu mai trage.
primavara e macel. se braconeaza la greu.
-
- senior
- Bogdan_Alex
- veteran
-
- senior