Ce naluci sunt eficiente pe Vîrşolţ Jud. Sălaj?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ushu
utilizator nou
utilizator nou

Ce naluci sunt eficiente pe Vîrşolţ Jud. Sălaj?

Mesaj de ushu » 07 Apr 2011, 13:24

As dori sa aflu cam care ar fi cele mai eficiente tipuri de naluci pentru o partida reusita pe Varsolt. Sunt incepator la spinning si nu stiu cum sa pacalesc rapitorii de pe acest lac. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi. Am mai incercat acum vreo 2 ani tot felul de table, shaduri, plastice moi si nu am avut nici un rezultat... :roll:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Apr 2011, 14:57

...acum cand nu mai ai acces cu barca , ma gandesc ca nu o sa te mai intereseze atat de mult aceasta locatie pentru spinning.
:oops:
... poate , prin natura ocupatiei tale ai putea afla daca nu este o masura abuziva , ilegala a celor de la AJVPS-SJ. Ei justifica aceasta masura invocand poluarea...

ushu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ushu » 07 Apr 2011, 15:06

din pacate nu am barca :( am inteles ca s-ar putea pescui de pe dig si s-ar fi luat salau frumos - nu am incercat pana acum decat la clean si pastrav pe lac de munte, defapt am fost o singura data pe Varsolt evident fara niciun fel de rezultat (am incercat tot ce aveam :vreo 2 voblere si ceva table). Oare ce ar merge cel mai bine la salau? Ma fac de ras daca intreb de stiuci pe Varsolt :oops: ?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Apr 2011, 18:56

ushu scrie:... Oare ce ar merge cel mai bine la salau? Ma fac de ras daca intreb de stiuci pe Varsolt :oops: ?
...la salau oare ce ar merge?...banuiesc ca "gume"
...stiuca mai este , dar din pacate din ce in ce mai putina

stradic
veteran
veteran

Varsolt

Mesaj de stradic » 07 Apr 2011, 20:39

Daca nu ai arsenal serios la o partida poti lasa si 40 50 de jiguri de pe dig la Varsolt :idea: Nuti recomand mai ales daca esti incepator pt ca altfel o sa te lasi de spinning mai repede de cum ai inceput fiind dezamagit de pierderile inregistrate :idea: :idea: Orienteza te daca esti clujan pe alte lacuri de pe Valea Fizesului :arrow: Taga ,Geaca,Taul Popii, etc care inca mai tin salau si unde nu o sa ai pierderi atat de mari :shock:
rapala the best vobler in the world

ushu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ushu » 08 Apr 2011, 07:51

Ma tenta Varsoltul pt. ca merg destul de frecvent la Zalau si stand peste weekend as fi incercat... Poate o sa ma avant candva pe Varsolt, dar daca asa sta situatia, mai astept pana imi fac experienta ! Va multumesc mult pentru sfaturi! Fire tensionate!

muresan ionut mihai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de muresan ionut mihai » 09 Apr 2011, 09:55

la salau merg in special gumele asa cum a scris si radu dar ca sa nu lasi asa multe iti recomand sa pui jiguri mai usoare care trec printre pietre si cand simti bolovanii le mai poti salta peste...cele grele 8 -10 g merg precum racheta si de obicei sa intepenesc in zona de mal ,acolo fiind substratul f bolovanos.

te-ar mai putea ajuta shadurile de la storm care au lestul incorporat....dar sacrificii tot o sa faci, adica 2...3...10 gume la un pescuit...dar asta e!

un alt sfat cred eu cel mai important e sa-ti gasesti un prieten care are putin habar si lucrurile o sa devina mai simple. fir intins!

stradic
veteran
veteran

Varsolt

Mesaj de stradic » 10 Apr 2011, 11:11

Varsolt -digul barajului= CIMITIRUL NALUCILOR :evil: :evil: :datz:
rapala the best vobler in the world

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 10 Apr 2011, 11:22

rezolvare: costum de scafandru si cateva cutii pt naluci, goale - evident :D

ONYX
junior
junior

Mesaj de ONYX » 11 Apr 2011, 07:35

Pescuitul la jig e un pescuit care intotdeauna va cere sacrificii in trusa de gume. Eu zic sa mergi sa pescuiesti si sa iti formezi o ideea si sa vezi raportul dintre pierderile de gume si capturi. Personal eu am prins bine pe Varsolt pe Relax Kopyto 6,5 cm si pe Charlie Brewer slider Grub 3 si 4.
Fir intins!
Dream Big!

Scrie răspuns