Ce Mai mananca in Decembrie ....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Ce Mai mananca in Decembrie ....
Vreau sa ii fac si eu cadou lu moshu o masa gustoasa ...''toata lumea'' pune la masa carne de porc ...eu vreau sa ii pun o stiuca barosana sau cat de cat ...totusi cu ce sa incerc si pe unde ...
-
- veteran
Re: Ce Mai mananca in Decembrie ....
Daca nu ai ape in zona bogate in stiuca sar putea sa ratezi masa de craciun. Asa ca da fuguta in delta. Daca e prea scump eu cred ca Metro te salveaza.BogdanAlba scrie:Vreau sa ii fac si eu cadou lu moshu o masa gustoasa ...''toata lumea'' pune la masa carne de porc ...eu vreau sa ii pun o stiuca barosana sau cat de cat ...totusi cu ce sa incerc si pe unde ...
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
Re: Ce Mai mananca in Decembrie ....
Incearca o dorada de la Carrefour, cca 500 grame si costa vreo 20 lei kg. Super-peste la gust, pacat ca nu exista in Marea Neagra ca as lasa orice pentru ea....BogdanAlba scrie:Vreau sa ii fac si eu cadou lu moshu o masa gustoasa ...''toata lumea'' pune la masa carne de porc ...eu vreau sa ii pun o stiuca barosana sau cat de cat ...totusi cu ce sa incerc si pe unde ...
daca ai in zona ceva balti cu stiuca sau vreun crac mort de rau, ar mai merge cu pestisor viu. joi a prins un amic de-al meu o stiuca de 5.5kg pe un brat mort al crisului, la....oblete:D daca ai ceva carasei sau porcusori, ar merge si mai bine, zic eu.poti sa incerci si cu oscilante dar sansele sunt ceva mai scazute.oricum nu se stie niciodata: o mana buna, intr-un ceas bun