Ce Mai mananca in Decembrie ....

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
BogdanAlba
utilizator nou
utilizator nou

Ce Mai mananca in Decembrie ....

Mesaj de BogdanAlba » 15 Dec 2008, 11:56

Vreau sa ii fac si eu cadou lu moshu o masa gustoasa ...''toata lumea'' pune la masa carne de porc ...eu vreau sa ii pun o stiuca barosana sau cat de cat ...totusi cu ce sa incerc si pe unde ...

pensionaru
veteran
veteran

Re: Ce Mai mananca in Decembrie ....

Mesaj de pensionaru » 16 Dec 2008, 18:13

BogdanAlba scrie:Vreau sa ii fac si eu cadou lu moshu o masa gustoasa ...''toata lumea'' pune la masa carne de porc ...eu vreau sa ii pun o stiuca barosana sau cat de cat ...totusi cu ce sa incerc si pe unde ...
Daca nu ai ape in zona bogate in stiuca sar putea sa ratezi masa de craciun. Asa ca da fuguta in delta. Daca e prea scump eu cred ca Metro te salveaza.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Ce Mai mananca in Decembrie ....

Mesaj de Fario_nebunu » 18 Dec 2008, 16:20

BogdanAlba scrie:Vreau sa ii fac si eu cadou lu moshu o masa gustoasa ...''toata lumea'' pune la masa carne de porc ...eu vreau sa ii pun o stiuca barosana sau cat de cat ...totusi cu ce sa incerc si pe unde ...
Incearca o dorada de la Carrefour, cca 500 grame si costa vreo 20 lei kg. Super-peste la gust, pacat ca nu exista in Marea Neagra ca as lasa orice pentru ea....

adiko_im
junior
junior

Mesaj de adiko_im » 20 Dec 2008, 09:56

daca ai in zona ceva balti cu stiuca sau vreun crac mort de rau, ar mai merge cu pestisor viu. joi a prins un amic de-al meu o stiuca de 5.5kg pe un brat mort al crisului, la....oblete:D daca ai ceva carasei sau porcusori, ar merge si mai bine, zic eu.poti sa incerci si cu oscilante dar sansele sunt ceva mai scazute.oricum nu se stie niciodata: o mana buna, intr-un ceas bun :wink:

butic
junior
junior

Mesaj de butic » 20 Dec 2008, 14:39

Maine cre ca incerc si eu pe la Giurgiu poate pica ceva carne alba :wink:
Sper sa nu dea cu ploaie.
Poate avem de ce vorbi luni :lol:
Important e sa fi acolo!!!

Scrie răspuns