Cazare in zona Caraorman

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kogar
junior
junior

Cazare in zona Caraorman

Mesaj de kogar » 01 Aug 2011, 10:06

Salutare,

Nu stiu daca e cel mai potrivit loc pentru a posta, in caz negativ rog moderatorul sa mute topicul.

Suntem un grup de 6-8 persoane care vrem sa mergem in zona Caraorman (in special pentru pescuit) spre sfarsitul lui Septembrie.
Daca aveti informatii despre pensiuni/localnici care ne-ar putea caza va rog fie trimiteti-mi un mesaj privat sau postati aici.

Multumesc anticipat !

kogar
junior
junior

Mesaj de kogar » 05 Aug 2011, 15:47

Chiar nimeni nu a fost in zona Caraorman ?
Tot ce am gasit e fie mult prea departe de apa fie oameni cu care am discutat nu imi inspira incredere (de parca ei mi-ar da bani mie si nu invers).

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 06 Aug 2011, 10:02

kogar scrie:Chiar nimeni nu a fost in zona Caraorman ?
Tot ce am gasit e fie mult prea departe de apa fie oameni cu care am discutat nu imi inspira incredere (de parca ei mi-ar da bani mie si nu invers).
In Caraorman nu prea exista cazare ca in restul satelor din zona, era o pensiune la intrarea pe canalul dinspre Puiu, daca gasesc nr de tel iti dau MP
Rapala worlds favorite fishing lure

colega
junior
junior

Mesaj de colega » 06 Aug 2011, 22:15

O varianta la indemana ar fi sa va cazati in Crisan si sa faceti naveta pe canalul Caraorman, daca asta e zona vizata.

Pentru asa ceva pot sa va recomand pe cineva din Crisan la care mergem cu draga inima.

Detalii despre conditii si servicii pe privat.
Nu am nici un interes decat sa promovez bunul simt al respectivei familii; si o BRRC de la cei ce ajung acolo. :)

Scrie răspuns