care mereti la stiuca?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
care mereti la stiuca?
salut! am nevoie de un coleg care sa aiba 250 de lei si sa fie dispus sa i cheltuiasca la o partida de stiuca.balta e la 300 de km in judetul tulcea. am masina, stiu locul doar ca nu mi permit singur un drum de 300 de lei. taxa e de 100 de lei 24 de ore, fara limite. stiuca se prinde foarte bine. in complexul respectiv mai sunt balti de crap si e una full de salau. taxa se da la intrare in ferma iar apoi se poate pescui in orice balta.0767315243. muncesc 3 zile apoi sunt liber trei asa ca pot sa merg destul de des la peste:)
Re: care mereti la stiuca?
Te mananca "rock", coane!
Chiar vrei s-o dai la distantza?
...ie mai wild ashe...garla/balta?
Chiar vrei s-o dai la distantza?
...ie mai wild ashe...garla/balta?

Facem trupa nene. Coloana de masini. 

-
- utilizator nou
man!!! e rock!!! daca vrei si maine putem da o fuga.
daca nu ti place iti dau banii inapoi eu!:))

-
- veteran
Pai poate facem o echipa mai serioasa, ca sa se imparta costurile la mai multi. Si la salau, si la stiuca. La ce mananca stiuca acolo?
Man, asta suna a deja a maneachupakabra scrie: daca nu ti place iti dau banii inapoi eu!:))

Lasand co-cioacele la mal

-
- utilizator nou
la orice. e o groapa plina de crocodili.jur! daca vreti detalii mai multe sunati ma. eu s ar putea sa plec maine.
mancate-ar crocodilii, atunci!

Chupakabra m-am excited la auzul acestor vorbe, aceste cuvinte ne doare ! Pai cum sa nu azvarlim neste jiguri pe spatele ei atuncea ?!?chupakabra scrie:la orice. e o groapa plina de crocodili.jur! daca vreti detalii mai multe sunati ma. eu s ar putea sa plec maine.
Matale cand ai fost ultima data ai articulat-o pe coana mare zici, ai prins-o la inghesuiala si ai calarit-o bine ? Intreb si eu, nu sunt necredincios, dar am patit si eu multe si am invatat una care n-o uit, la pomul laudat sa nu mergi cu sacul, d-aia sunt mai reticent.
Da' tot as da o tura pana acolo daca zici ca i-o dam la maxilar la alea imbracatele. Baga si tu neste conditii , alea alea. E tarziu acum dar te sun maine sa-mi povestesti din serialul Dallas cu Sue Elen

-
- utilizator nou