caraorman

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Nick
veteran
veteran

caraorman

Mesaj de Nick » 15 Mar 2005, 11:50

A fost cineva?Vreau sa ma duc pe acolo si ma itereseaza conditiie de pe acolo.Cam ce preturi sunt la barci,la cazare,daca sunt locuri sa stam la cort etc.multam fain
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 15 Mar 2005, 16:11

Da' esti chiar sub orice critica! Atata timp cat exista Gorgova si imprejurimile ei, si suntem gasca de min 3 , ce nevoie ai ti de Caraorman cand e la capatul pamantului si se pot pune corturi pe malul st al canalului Sulina?
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 15 Mar 2005, 17:06

Sincer,cand am fost acolo nu am facut mare branza.Am prins cateva stiuci intre 1.5-2 kg si in rest dadeam de nebun la avat.S-ar putea sa nu fi stiut locurile nu zic nu,dar as incerca si in alte parti. :roll:
Pestii nu citesc carti!

teddy
junior
junior

Mesaj de teddy » 15 Mar 2005, 19:30

Zona Caraorman are farmecul ei, asa cum nici o zona din Delta nu seamana intru-totul cu alta. Baas spune ca din punct de vedere al izolarii si daca eviti "fabrica de nisip" parasita, e mult mai salbatica decat zona dinspre Maliuc - Gorgova. Este adevarat, daca nu ai barca proprie este mai greu accesibila. Dar de acolo ajungi relativ usor in multe zone "consacrate" pentru crap, stiuca sau somn. Pentru detalii te poti uita pe www.caraorman.ro sau www.delta.home.ro. Nu demult aveau niste harti foarte corect facute, din punct de vedere al locurilor de pescuit din zona, cu speciile de pesti vizate.
Fir intins!
(Apropo: 1. nu am nici cel mai mic interes in zona, 2. pur si simplu e un sfat prietenesc, 3. am fost de-a lungul anilor in multe din zonele pomenite pe harti, si chiar sunt reale!)
Teodor Buliga

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 15 Mar 2005, 20:18

eu am fost anul trecut de 3 ori in zona .mi-am instalat cortul pe un canal ce duce de la canalul crisan- caraorman spre lacul iacob.este o groapa in apropierea lacului unde tot timpul am prins somotei dar la intersectia celor doua canale de fiecare data era ocupat locul de altii care pe langa somotei prindeau si crap mare. carausii de la crisan sunt smecheriti , dedati la turism si sunt cam piparati la pret.intr-una din iesiri cand nu am avut barca la mine ne-a luat 600000lei numai pe transportul de la crisan la locul amintit.o data au venit doi baieti din slujba cherhanalei de la crisan si au vrut cite 200000lei /pers/zi.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 15 Mar 2005, 20:34

Nu este ca un fel de pasager de la Crisan la Caraorman?
Pestii nu citesc carti!

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 15 Mar 2005, 21:06

este o cursa care o zi duce pasagerii de la crisan la caraorman si se intoarce a doua zi.nu mai retin cat costa dar am ramas cu impresia ca nu era ieftin.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 16 Mar 2005, 11:19

In afara de somotei,ai mai prins ceva?Caci din cate imi zici locurile cu potential sunt ocupate non-stop. :roll:
Pestii nu citesc carti!

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 16 Mar 2005, 12:54

Stai putin fratie, ca aici se pune si problema portofelului...
Eu am fo in delta cu 4mil si dupa ce mi-am facut toate poftele m-am intors si cu bani acasa... Da' sa ma duc la capatul lumii si acolo sa mearga totul numai pe "fise"... Mai las-o-ncolo de treaba! Si cand mai vine si 'nea Concesionaru' si-ti face o nota de plata, nu te duci inapoi acasa cu buza umflata si cu buzunarul voilat?
Macare acolo unde ziceam eu, raportul calitate pret e justificat si pana la urma nu ma duc in Delta sa car peste acasa pana nu mai pot duce... Cel putin , cand am fo eu, n-a fo' zi sa nu mananc peste pe gratar din captura zile... Si mie mi-a fost super deajuns.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 16 Mar 2005, 16:27

Sa nu ma intelegi gresit,in nici un caz nu ma duc in delta sa vin cu portbagajul plin,de cate ori am fost am venit cu 2-3 pesti prinsi in ultima zi.Eu in delta ma duc ptr atmosfera care e acolo,ptr. faptul ca pot prinde o multime de specii de pesti delasandu-ma doar cateva sute de metri.Plus peisajul care nu il gasesti niciunde,si ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti la 5 dimineata si sa vezi cum se ridica aburii de pe canale.Deja salivez.Imi place sa vad cat mai multe locuri din delta ptr ca nici unul nu seamana cu celalalt.De ex la anul ma gandesc sa ma duc pe bratul Chilia undeva,sa vad cat mai multe zone,iar atunci cand o sa pot sa-mi fac o idee despre delta am sa-mi aleg un loc preferat pe care sa-l aprofundez.Ma rog,asa gandesc eu. :lol:
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns