Caramidarie Santana Arad

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Mustakrakish95
junior
junior

Caramidarie Santana Arad

Mesaj de Mustakrakish95 » 11 Sep 2014, 13:42

Va salut!As dori daca se poate cei care ati mai fost pe balta sa imi oferiti niste informatii in legatura cu balta.Precizez ca vreau sa pescuiesc la spinning la salau si somn si m-ar interesa regulile,adancimea,substratul si...ultimele capturi din 2014.Ceva insemnat?Sau voi pierde 30 de lei aiurea?Va multumesc anticipat!

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Caramidarie Santana Arad

Mesaj de Adelin » 12 Sep 2014, 11:54

Eu am pescuit acum cativa ani acolo si am prins salai frumosi. Are balta peste si nu e greu de prins.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 12 Sep 2014, 12:44

Salut ,anul asta sa prins pe balta salau frumos seara in amurg,stiu ca m ai sunt si ceva exemplare de somn mare ,eu nu am pescuit acolo ca nu mi place pe privat asadar nu stiu care e regulamentul,daca te hotarasti si mergi pe balta ,pescuieste in apropierea copacilor scufundati ,cum intri pe balta si privesti in fata, ai unul in coltul drept spate si unul in coltul stanga in spatele balti ,daca ai barca pescuieste in culuarul dintre copacii si perdeaua de stuf si sigur prinzi ,sper ca ai inteles ceva :wink:
PS daca gaseati un loc bun pe Mures sa nu faci sa nu mi zici :D

Mustakrakish95
junior
junior

Mesaj de Mustakrakish95 » 12 Sep 2014, 13:40

Pif. scrie:Salut ,anul asta sa prins pe balta salau frumos seara in amurg,stiu ca m ai sunt si ceva exemplare de somn mare ,eu nu am pescuit acolo ca nu mi place pe privat asadar nu stiu care e regulamentul,daca te hotarasti si mergi pe balta ,pescuieste in apropierea copacilor scufundati ,cum intri pe balta si privesti in fata, ai unul in coltul drept spate si unul in coltul stanga in spatele balti ,daca ai barca pescuieste in culuarul dintre copacii si perdeaua de stuf si sigur prinzi ,sper ca ai inteles ceva :wink:
PS daca gaseati un loc bun pe Mures sa nu faci sa nu mi zici :D
Mersii de detalii Florine dar nu cred ca mai merg pentru ca am vorbit cu patronul si a zis ca nu a mai populat si noaptea nu mai da voie.salau si somnul se prinde bine noaptea deci... si atai linistit cu locurile pe Mures ca sti ca nu am secrete fata de tine:))

Mustakrakish95
junior
junior

Mesaj de Mustakrakish95 » 12 Sep 2014, 13:45

Adelin scrie:Eu am pescuit acum cativa ani acolo si am prins salai frumosi. Are balta peste si nu e greu de prins.
Nu stiu cat mai are ca patronul a spus ca nu a mai populat.Daca stiu ca dau bani merg la sigur!ca si cu stiucile de pe Lipova.sti ca dai un ban,dar stii si ca prinzi:) :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Sep 2014, 00:13

Asta cu mersul la sigur e discutabila...doar la Metro la raionul cu peste e sigur. Idea e ca tre sa incerci, nimeni nu iti poate garanta ca platesti si sigur o sa prinzi. :lol1:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 18 Sep 2014, 03:20

Nici la Metro nu e sigur...

Scrie răspuns