caramidarie santana-arad

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MANU_82
veteran
veteran

caramidarie santana-arad

Mesaj de MANU_82 » 26 Iun 2010, 10:05

o balta cu mult somn si salau
am stat doua zile la pescuit la somn si ieri cand am fost la servici(prietenul meu a ramas in continuare) i-a intrat unul de 13 kg,cu toate ca noi am sperat sa prindem mai mare,dar e foarte bine
tin sa multumesc lui kzoli pt ca i-am prins la o montura pe care mi-a zis-o el :respekt: si o :bere: daca o sa ne intalnim vreodata...cine stie

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 01 Iul 2010, 12:11

inca unu azi dimineata,de data asta la vobler si tot pe la ora 9 dimineata de 18kg
Imagine
Imagine
Imagine

smiley199
junior
junior

Mesaj de smiley199 » 02 Iul 2010, 07:32

Nu mai inteleg, e luat la vobler sau la stationar?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Iul 2010, 11:32

in primul rand felicitatri si la mai mare :!: apoi,
smiley199 scrie:Nu mai inteleg, e luat la vobler sau la stationar?
susbscriu si eu la aceasta intrebare, deci :?:
ma intereseaza mai mult daca e la sliderul de la salmo si daca da ce marime (eu il apreciez ca fiind sinkingul de 12cm ).
daca nu vrei sa faci public poate pe mp?

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 02 Iul 2010, 14:18

kingofbeasts scrie:in primul rand felicitatri si la mai mare :!: apoi,
smiley199 scrie:Nu mai inteleg, e luat la vobler sau la stationar?
susbscriu si eu la aceasta intrebare, deci :?:
ma intereseaza mai mult daca e la sliderul de la salmo si daca da ce marime (eu il apreciez ca fiind sinkingul de 12cm ).
daca nu vrei sa faci public poate pe mp?
in primul rand multumesc pt felicitari
pai am scris foarte citet"la vobler"si anume Salmo Slider SD12F RT,am mai avut bagate si alte 4 lansete la o montura pe care mi-a spus-o kzoli cu pestele(caras) la suprafata timp in care am incercat si la artificiale,atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte
incerc sa le dau dreptate la cei care nu posteaza pe forum poze(aviz afirmatia lui ULK).abia de 1 an pescuiesc ceva mai serios la spinning insa is foarte dezamagit de colegii mei de breasla(foarte suspecti,chiar rautaciosi uneori)la fel si cand am postat pt prima data ceva clenuti mici,pe care i-am eliberat automat(de parca am dat anume dupa aia mici)
a sa fie ultima mea poza pe acest site...chiar imi pare rau :(
ROG un moderator sa inchida acest topic
numai bine

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Iul 2010, 15:03

Eu am pus o intrebare , nu am afirmat nmic, ...daca s-a creat o confuzie nu e vina mea...eu din toata treaba am inteles ca au "cazut" doi somni...unu de 13 si unu de 18 ...dupa care afirmi ca "de data asta la vobler"...unu are voblerul in gura , altul are voberul langa el pe bat. Eu ce sa inteleg?

Chiar speram sa fi fost prinsi la spinning...dupa cum vezi si emoticonul de dupa intrebarea mea.
Nu am vrut sa jignesc...imi pare rau ...sincer.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Iul 2010, 15:08

nu am vrut sa fiu rautacios , eram doar curios, pentru ca somnul e pe lista mea de prioritati anul asta ,iar sliderul este una din nalucile pe care tot timpul am purtat-o cu mine dar de prea putine ori am si folosit-o tocmai pentru ca de cate ori puneam mana pe el sa-l testez mi se parea prea mare si prea rosu (l-am luat pentru stiuca cu un an in urma dupa ce am vazut un clip pe youtube in care prindeau unii stiuca la morcov).
poza pusa de tine m-a facut sa-mi revizuiesc atitudinea fata de acest vobler. :roll:
ps. cred ca nici colegii n-au vrut sa fie rautaciosi fiind doar nedumeriti pentru ca ai pomenit de montura si in poza se vedea voblerul.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 02 Iul 2010, 15:36

@MANUBIBANU
felicitarile mele pentru capturi . foarte faine . la mai mare :lol: :lol: :lol:

nu te supara pe forum ca nu are nici o vina cred ca sunt doar niste neintelegeri minore si nimeni nu acuza pe nimeni de nimic.
ce inteleg eu : poza 1 si 2 reprezinta primul peste , batul de spin e doar un obiect pentru comparatie . in poza 2 pestele in comparatie cu pescarul. in pozele 1 si 2 pestele prins la stationar dupa metoda lui KZOLI. poza 3 somnul prins la spinning .
daca am inteles gresit imi pare rau. in ori ce caz FELICITARI

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 02 Iul 2010, 16:03

io as zice ca altfel sta treaba :)
Primul somn, ala de 13 kg (la stationar) nu are poze, si in pozele prezentate este cel de 18 kg, la spinning.
Orice alte "chestii", inafara de felicitarile de rigoare, sunt "cancan-isme"

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 02 Iul 2010, 18:25

ce pot sa zic este cel mai "adevarat" peste pe care l-am prins vreodata,nu pot sa descriu in cuvinte(randuri)bucuria,emotiile,satisfactia din momentul atacului si pana ce l-am scos pe mal(a trebuit sa folosesc barca)...abia am asteptat sa postez(laud) cu asemenea captura prinsa mai ales la vobler
va rog sa ma scuzati si tot odata sa ma intelegeti.va multumesc la toata lumea
@attilaf
ai dreptate,cand l-a prins pe primul eu eram la servici.are vreo 2 poze facute cu ceva telefon mai slabut

Scrie răspuns