Nu am auzit pe nimeni sa pescuiasca pe canal.mult rapitor..salau avat biban...insa si multe agatatori.localnicii din satele apropiate nu prea stiu cu ce se mananca...
voi?ce ziceti?a pescuit cineva pe canal...daca da unde ???
Canalul Dunare-Marea neagra!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Eu am fost prin 2004 acolo, cam la 5 km de Agigea (sper sa nu ma insel) si am vazut localnici care pescuiau dar cu fereala, zicand ca nu ar prea fi voie deoarece nu dau voie cei de la adminsitratia portuara fiindca stanjeneste circulatia....aiurea, cum naiba sa incomodezi circulatia unui vapor cu o lanseta? In schimb, un vecin de al meu inginer avea lucrari in zona si pescuia bine mersi pe canal, iar cei de la administratia il salutau si ii urau...succes. Mi-a promis si mie ca ma duce prin iunie acolo, cica ar fi somni gigantici pe fundul canalului. Nu stiu cui trebuie platita taxa sau ce regim are, s-ar putea sa mearga cu permis AJVPS de Constanta, oricum daca ai permisul nu iti confisca sculele. Iar daca te gonesc, te faci ca pleci si revii la 1 km distanta.
uite ce-am scris anul trecut in august....
anul asta n-am ajuns....
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=1390
anul asta n-am ajuns....
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=1390
-
- veteran
1.cu permis de la ajvps constanta e ok.Serbanel scrie:Eu am fost prin 2004 acolo, cam la 5 km de Agigea (sper sa nu ma insel) si am vazut localnici care pescuiau dar cu fereala, zicand ca nu ar prea fi voie deoarece nu dau voie cei de la adminsitratia portuara fiindca stanjeneste circulatia....aiurea, cum naiba sa incomodezi circulatia unui vapor cu o lanseta? In schimb, un vecin de al meu inginer avea lucrari in zona si pescuia bine mersi pe canal, iar cei de la administratia il salutau si ii urau...succes. Mi-a promis si mie ca ma duce prin iunie acolo, cica ar fi somni gigantici pe fundul canalului. Nu stiu cui trebuie platita taxa sau ce regim are, s-ar putea sa mearga cu permis AJVPS de Constanta, oricum daca ai permisul nu iti confisca sculele. Iar daca te gonesc, te faci ca pleci si revii la 1 km distanta.
2.povestile cu somnii.....nu sunt povesti.au murit kiar si oameni(dadea din camera de tractor cu petactaru legat de picior.....a murit innecat...adormise pe camera.......real story 100%...e kestie de anii 80')