Sunt locuri de rapitori....nu am fost niciodata in zona si as vrea sa fac o vizita

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu are sens sa iti pierzi vremea pe Dorobantu. Daca tot mergi pana acolo mai bine du-te la Dunare. Iti spun eu, Dorobantu de vreo 5 ani incoace=0. Poate o sa prinzi ceva biban si ceva "cam atat".piktoru_84 scrie:esti foarte talentat pacat ca nici circul nu te primeste...scuze de oftopic..
Intrebarea mea se referea la ce jiguri se pot folosii..cat de grele am nevoie sa nu plec aiurea si bineinteles care este regimul de pescuit??
Vezi,in sfirsit ai ajuns la fondul problemei,si acu te superi pe mine ca nu am inteles de la inceput ce vizita vrei sa faci.Suna mai bine asa:vreau si eu info despre Dorobantu,cam ce se prinde si pe unde.Suna mai bine decit cum te anunti la sfirsit: vreau mura in gura ,ce jiguri,cite grame,ce naluca,mai aproape-departe de mal,la suprafata-intre ape-pe substrat,da garantati ca se prinde?Poti pescui chiar la intrarea pe canal,daca e dat drumul la apa faci partide frumoase la biban,2-3 la kg,jigul il alegi in functie de curent, adincime si cit de mult esti dispus sa astepti pina atinge substratul,silicoanele sint baza,2-5 cm,culori dupa limpezimea apei ,luminozitate,eu as incerca pe natural si verde,cu-fara glitter.Totusi,pentru ca a fost scazut rau Dorobantu si plasuit bine,iar la Dunare fara PG nu ar trebui sa te duci,doar daca vrei sa dai statului niste bani,mai degraba te duci pe Mihailesti,unde tot mai poti prinde niste strapi sau o stiuculita.Si la circ m-au primit ,sa stii.In parc,bineinteles.piktoru_84 scrie:esti foarte talentat pacat ca nici circul nu te primeste...scuze de oftopic..
Intrebarea mea se referea la ce jiguri se pot folosii..cat de grele am nevoie
sa nu plec aiurea si bineinteles care este regimul de pescuit??