Canalul Dorobantu-Mostistea-Dunare

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
piktoru_84
utilizator constant
utilizator constant

Canalul Dorobantu-Mostistea-Dunare

Mesaj de piktoru_84 » 12 Ian 2012, 14:05

A pescuit cineva in zona aceasta??
Sunt locuri de rapitori....nu am fost niciodata in zona si as vrea sa fac o vizita :)
born to xxx forced to work

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 12 Ian 2012, 14:20

1 Da
2 Sint

piktoru_84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de piktoru_84 » 12 Ian 2012, 14:22

poti sa-mi dai si mie mai multe detalii macar pe mp:))

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 12 Ian 2012, 14:31

Ce detalii sa va dau?Spuneti ca vreti sa faceti o vizita,nu sa pescuiti.Luati pentru cei pe care ii vizitati o sticla de vin,pentru domnul,o cutie de bomboane fine si un buchet de flori ,pentru doamna,si nu uitati,vizitele scurte sint cele mai apreciate. :shock:

piktoru_84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de piktoru_84 » 12 Ian 2012, 14:34

esti foarte talentat pacat ca nici circul nu te primeste...scuze de oftopic..
Intrebarea mea se referea la ce jiguri se pot folosii..cat de grele am nevoie sa nu plec aiurea si bineinteles care este regimul de pescuit??

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 12 Ian 2012, 15:06

piktoru_84 scrie:esti foarte talentat pacat ca nici circul nu te primeste...scuze de oftopic..
Intrebarea mea se referea la ce jiguri se pot folosii..cat de grele am nevoie sa nu plec aiurea si bineinteles care este regimul de pescuit??
Nu are sens sa iti pierzi vremea pe Dorobantu. Daca tot mergi pana acolo mai bine du-te la Dunare. Iti spun eu, Dorobantu de vreo 5 ani incoace=0. Poate o sa prinzi ceva biban si ceva "cam atat". :wink:. E cam si cum ai merge pe Lacu Morii. :lol:

Si daca tot mergi la Dunare si ai masina de intrat pe diguri, iti recomand zona Prundu, intre Giurgiu si Oltenita. E o portiune de vreo 2 km cu plopi cazuti in apa. Salau mare ->jiguri grele twistere mari ;). S-a prins bine in zona salau la gume si stiuca/avat pe voblere si oscilante. Asta anu trecut in toamna tarziu....acum nu stiu ce o mai fi si pe acolo....
spinning la scobar

piktoru_84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de piktoru_84 » 12 Ian 2012, 15:24

mersi frumos de informatii.
stii cumva daca de la dorobantu pot sa ajung pe langa canal la locul de varsare in dunare.Se poate pescuii si acolo?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 12 Ian 2012, 15:25

piktoru_84 scrie:esti foarte talentat pacat ca nici circul nu te primeste...scuze de oftopic..
Intrebarea mea se referea la ce jiguri se pot folosii..cat de grele am nevoie

sa nu plec aiurea si bineinteles care este regimul de pescuit??
Vezi,in sfirsit ai ajuns la fondul problemei,si acu te superi pe mine ca nu am inteles de la inceput ce vizita vrei sa faci.Suna mai bine asa:vreau si eu info despre Dorobantu,cam ce se prinde si pe unde.Suna mai bine decit cum te anunti la sfirsit: vreau mura in gura ,ce jiguri,cite grame,ce naluca,mai aproape-departe de mal,la suprafata-intre ape-pe substrat,da garantati ca se prinde?Poti pescui chiar la intrarea pe canal,daca e dat drumul la apa faci partide frumoase la biban,2-3 la kg,jigul il alegi in functie de curent, adincime si cit de mult esti dispus sa astepti pina atinge substratul,silicoanele sint baza,2-5 cm,culori dupa limpezimea apei ,luminozitate,eu as incerca pe natural si verde,cu-fara glitter.Totusi,pentru ca a fost scazut rau Dorobantu si plasuit bine,iar la Dunare fara PG nu ar trebui sa te duci,doar daca vrei sa dai statului niste bani,mai degraba te duci pe Mihailesti,unde tot mai poti prinde niste strapi sau o stiuculita.Si la circ m-au primit ,sa stii.In parc,bineinteles.

piktoru_84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de piktoru_84 » 12 Ian 2012, 15:28

ok kleniac...mersi de ajutor :)

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 12 Ian 2012, 15:40

Pace,colega.Te-am intepat putin,dar amical,fara dusmanie,te rog sa nu te superi.Mai degraba Mihailesti,la porti,sau Lacul Morii.

Scrie răspuns