Salutare!
Ok, am fost, am dormit, sunt viu si nevatamat
E un loc frumos, pacat ca nu am prins nimic.
De fapt nu numai io n-am prins mare lucru, ci mai nici unul dintre cei care au fost acolo cand am mers io... Adica 99% erau dezamagiti si plictisitit. S-a umblat mult de tot la nivelul apei, cand scadea si curgea la stanga, adunand buruienile si bradisul, pt ca peste 2 ore sa curga apa in sens invers

...Mai mult, vantul batea cu putere, incercam sa lansez si imi culegeam de multe ori firul din copaci, sau dintre balarii... In fine, am prins o gramada d esomni pitici, i-am eliberat pe toti. Am mai prins un biban pe al 250 de grame, niste Reginita cat palma

... Apoi ma schimbat nitel tactica si m-am distrat de minune la rosioara, am prins intr-o veselie una dupa alta.
Apoi au venit paznicii... Io am permis emis in 2003 la Arad, in 2004 NU l-am vizat, iar acum in 2005 l-am vizat pt Jud. Bihor si Arad. Ei bine, au sosit ca trpele d ecomando, 4 baieti + seful lor, au cborat dintr-un Jeep si s-au luat de mine... ca cica ce mananc? - Peste ???
- io le-am aratat ca mananc pateu de ficat... nu peste! Apoi vazand ei utilajele mele (adica un cort de trei persoane, + o jumatate de cort din ala care e doar pt umbra) nu m-au crezut ca sunt singur si au inceput sa se uite sa vada daca mai sunt cu cineva...
Apoi cand a vazut scarnavia aia de "sef" de paznic permisul emis in Arad a inceput distractia... Ca cica de ce nu l-am vizat anul trecut... I-am spus bolovanului ca nu am mers la pescuit anul trecut, din lipsa de timp... El nimic, ca nu ma crede

. Parca era tampit la cap! Avea el chef sa se ia de mine. Ceilalti patru baieti (toti cu pistoalele la vedere, la cingatoare) schimbau intre ei fete-fete, vedeau ca seful lor exagereaza... si mi-au facut semn ca "asta e, ei nu au ce sa zica..."
Circul a continuat, mi-a luat scarnavia permisul si a cunat...LA ORADEA; LA FILIALA... Ca cica are el in mana un permis vizat de cei de acolo (permisul fusese vizat cu 2 zile inainte, il trimisesem cu CARGUS-ul la Oradea..). Boul comenta ca cica dadusem 1 milion pt viza, da pt ca anul trecut nu il vizasem, cica trebuia sa dau 1,1 milioane... Hapciupaliticul nu observase ca permisul fusese emis de AJVPS Arad si ca asta cu suta de mii in plus nu se putea aplica (decat daca era emis de Bihor). A trebuit sa ii atrag atentia de 5 (CINCI) ori la bolovan ca permisul e emis de Arad si ca el mananca rahat degeaba! Abia cand colegii lui i-au atras atentia ca permisul meu e in ordine, abia atunci a lasat-o moale (dupa ce s-a certat 5 minute prin telefon cu ala de la filiala

).
Sunt total scarbit de atitudinea aluia. Adica vin si io la pescuit, sa ma recreez, sa ma simt bine, sa stau in mijlocul naturii, si vine al-de Gheorghe, de la coada vacii, om cu 4 clase sa se dea jmecher ca el e paznic si pistolaru' lu' Peste. Ai asta numai ca am numere de Arad la masina, si vezi-doamne, ei sunt bihoreni... Ce sa spun, a prins el braconierul din mine...
In fine, partea frumoasa e ca balta are potential. De braconat nu prea se poate, e foarte adanc, cred ca ar fi destul de dificil sa se braconeze.
P.S. Toti pestii prinsi au fost eliberati!
Numai bine!
Gabii