calimanesti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
calimanesti
nu sunt 30 de minute de cand am intrat in casa,abia venit de la pescuit pe barajul de la calimanesti..ptr.cunoscatori exact in dreptul balastierei unde e limba de pamant....3 baieti...9 unditze toti in regula permis vizat....am aruncat betzele n balta..una la mamaliga(ptr.crapustean),una la puiet de caras(ptr.dnul salau) si una la rama ptr(ciortan/somotei/ce o cadea)...ne-am cinstit cu o sticla de vin rosu demidulce si ne am asezat langa betzele noastre...era pe la ora 7 p.m.s a intunecat ne am pregatit clopoteii cu leduri ptr noapte..intre timp furtuna care era anuntata si a intrat in rol..asha k ne am bagat in masina la adapost..pe la 1 noaptea camd vremea se mai linistise apare si masina filialei..."buna seara" "sa traiti cu respect" permisele va rog...si sa vezi intrebare din partea filialei"stiati ca pescuitul pe timp de noapte e interzis???" si a doua care ma lasa masca::"daca permisele sunt vizate pe bacau...de ce nu pescuiti in zona bacaului si pescuiti in vrancea????"...si inca o observatie...9 unditi la 3 persoane sunt cam multe...am tacut din gura ca de...daca te pui cu prostu...revenind la pescut nu am prins mare lucru..un somotel ratacit doi ciortani cat palma si 3 mini somotei la care le am dat drumu...asta a fost a 5 a oara consecutiv cand am mers pe calimanesti si nu am prins peste cu adevarat...am inteles ca locul ala nu e ptr mine..asha ca weekendul urmator o sa trag o fuga la cosmesti unde am auzit ca se prinde caras la kilogram si salau frumusel...fir intins tuturor....