Caldarusani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Caldarusani
Stie cineva care mai sint conditiile de pescuit pe Caldarusani? Unde se plateste taxa, pe unde se poate intra la apa, daca sint barci de inchiriat, etc.
Am fost cu ceva timp in urma si am ajuns, cred, unde era fosta cabana AJVPS. Acum la intrare era un anunt cu "proprietate privata, trecerea interzisa" iar in interiorul proprietatii era ceva greu de descris, porci care bintuiau de colo colo, plase pescaresti intinse la uscat, pasari de curte. Cred totusi ca am gresit drumul.
Va multumesc!
Am fost cu ceva timp in urma si am ajuns, cred, unde era fosta cabana AJVPS. Acum la intrare era un anunt cu "proprietate privata, trecerea interzisa" iar in interiorul proprietatii era ceva greu de descris, porci care bintuiau de colo colo, plase pescaresti intinse la uscat, pasari de curte. Cred totusi ca am gresit drumul.
Va multumesc!
- costica_fishing
- veteran
- mihaimircea
- veteran
am fost eu de curand. la dreapta debarcadeului erau ceva pe malul apei ce semana cu un porc mort. poate ma insela distanta. Caini multi si d'aia cu nume germane, musculosi. Apa scazuta. Caldura mare. 500/pescar, 300/barca. Am avut o trasatura de am balbait fro 30 minute in gol. Mi-a facut nod la struna. Pe urma am plecat sa nu fac insolatie.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- mihaimircea
- veteran
nu, nu se poate (nu e voie). Nu-ti fa griji de caini, sunt legati ziua. Fa-ti griji de nivelul apei care este extrem de scazut.
Altfel, este una din cele mai frumoase ape. Un pic de padure pe mal plus ca te simti mult mi aproape de Domnul cu manastirea pe partea cealalta. Daca nu prinzi, macar iti hranesti spiritul
Altfel, este una din cele mai frumoase ape. Un pic de padure pe mal plus ca te simti mult mi aproape de Domnul cu manastirea pe partea cealalta. Daca nu prinzi, macar iti hranesti spiritul

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.