bucuresti si imperjurimi

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 30 Iul 2008, 13:41

Mininca c am peste tot unde este baboi ,nu asa de bine ca acum o luna dar!?Eu am fost in fiecare seara sa ma uit ,twister mic bibi mic twister mai mare bibi mai mare asta este reteta .Am incercat si la vobler ,oscilanta rotativa nica .Dupa parerea mea lacul are mare potential daca nu ar fi sculit in fiecare zi dimineata si seara,dar traim aici si asta este..........

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Iul 2008, 21:05

Gerula scrie:Dream, pentru bibi ceva mai mari decat palma merge aproape oricand.

Mihai, nu stiu pe cine contrazici, dar n-a zis nimeni ca nu e deloc peste mare in Lacul Morii. Densitatea de peste mare e insa foarte mica, si sansele de a-l prinde sportiv sunt la fel de mici. Poti sa iesi de 10 ori si sa iei la twister sute de bibani palmasi, inainte sa vezi un strapazan punctabil, cam asta e ideea.
Lacul are mare potential, dar se baga nonstop kilometri de plase monofilament.
Gerula, daca esti atat de curajos si revoltat de plasele astea, de ce nu vii cu o barca, sa le remorchezi si sa le distrugi? Doar nu te temi de garaonii aia cenusii la fatza? Facem un lagar si pentru ei, no problem! sa vad acolo ce vor pescui!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 30 Iul 2008, 21:37

A fost o perioada acum 2 ani in care jandarmi si politia s a implicat si ia rarit acum au ramas doar 2-3 cotizanti pe care reprezentanti acestor 2 instituti chiar ii apara; conform la ce se intimpla peste tot:imi dai, iti dau...................PS:sunt albi !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 22:12

Fario_nebunu scrie:
Gerula, daca esti atat de curajos si revoltat de plasele astea, de ce nu vii cu o barca, sa le remorchezi si sa le distrugi? Doar nu te temi de garaonii aia cenusii la fatza? Facem un lagar si pentru ei, no problem! sa vad acolo ce vor pescui!
Nu se pune problema de frica, dar realizezi ca o plasa monofilament costa mai putin decat benzina pe care o consum cautand plase cu barca? Nu adunatul plaselor e solutia, lasa c-o sa-i mai imping de la spate pe politisti si jandarmi cu 2-3 articole bine chitite :lol:. Asta dupa ce fac niste poze cu plasele gasite in cateva ore de pescuit :lol:
Cu lacrimi Bastus!

mitucatalin
junior
junior

Mesaj de mitucatalin » 30 Iul 2008, 23:33

DidelPro scrie:A fost o perioada acum 2 ani in care jandarmi si politia s a implicat si ia rarit acum au ramas doar 2-3 cotizanti pe care reprezentanti acestor 2 instituti chiar ii apara; conform la ce se intimpla peste tot:imi dai, iti dau...................PS:sunt albi !
pacat ca avem asemenea lac fain aproape de noi si nimeni nu face nimic ma refer la autoritati dar ce dracu astia se ingrasa pe banii nostri.

ce facin ar fi daca toata lumea ar posta doar lucruri pozitive : ex am luat 5 salai de 3-4 kg ; 7 kg de biban somn :):):) si mai ales sa fie si adevarate

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 31 Iul 2008, 05:13

Din experienta, cantitatile astea se iau de la "METRO".Mai e mult pina departe!

mitucatalin
junior
junior

Mesaj de mitucatalin » 31 Iul 2008, 22:12

DidelPro scrie:Din experienta, cantitatile astea se iau de la "METRO".Mai e mult pina departe!
mergem inainte:):):) nu spre metro ci spre partide de pescuit placute cu cat mai multe fire intinse. Eu personal cred ca romanii au inceput sa se trezeasca sa tina la natura.
ar fi fain ca avem pe langa bucuresti si in bucuresti multe lacuri cu un potential excelent

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 01 Aug 2008, 05:42

Sti "rominul e frate cu natura" dar nu si invers !!

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

bucuresti si imperjurimi

Mesaj de Mihai Epcs » 03 Aug 2008, 08:07

salut. a mai fost cineva pe lac? vreau sa ma duc maine dar nu stiu.... ultima oara crestea apa foarte repede si nu mai manca deloc.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 03 Aug 2008, 18:57

Pe lac , s au prins cantitati impresionante de biban si mai mare de 3 la kg,simbata{am auzit }azi, am vazut .Jig de 5 cu zg. sidefiu.La shefild, cu baboi ,numai bucati cum nu am mai vazut de multisor,c am asta e pe lac in zona podului vechi.

Scrie răspuns