bucuresti si imperjurimi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mininca c am peste tot unde este baboi ,nu asa de bine ca acum o luna dar!?Eu am fost in fiecare seara sa ma uit ,twister mic bibi mic twister mai mare bibi mai mare asta este reteta .Am incercat si la vobler ,oscilanta rotativa nica .Dupa parerea mea lacul are mare potential daca nu ar fi sculit in fiecare zi dimineata si seara,dar traim aici si asta este..........
-
- veteran
Gerula, daca esti atat de curajos si revoltat de plasele astea, de ce nu vii cu o barca, sa le remorchezi si sa le distrugi? Doar nu te temi de garaonii aia cenusii la fatza? Facem un lagar si pentru ei, no problem! sa vad acolo ce vor pescui!Gerula scrie:Dream, pentru bibi ceva mai mari decat palma merge aproape oricand.
Mihai, nu stiu pe cine contrazici, dar n-a zis nimeni ca nu e deloc peste mare in Lacul Morii. Densitatea de peste mare e insa foarte mica, si sansele de a-l prinde sportiv sunt la fel de mici. Poti sa iesi de 10 ori si sa iei la twister sute de bibani palmasi, inainte sa vezi un strapazan punctabil, cam asta e ideea.
Lacul are mare potential, dar se baga nonstop kilometri de plase monofilament.
Nu se pune problema de frica, dar realizezi ca o plasa monofilament costa mai putin decat benzina pe care o consum cautand plase cu barca? Nu adunatul plaselor e solutia, lasa c-o sa-i mai imping de la spate pe politisti si jandarmi cu 2-3 articole bine chititeFario_nebunu scrie:
Gerula, daca esti atat de curajos si revoltat de plasele astea, de ce nu vii cu o barca, sa le remorchezi si sa le distrugi? Doar nu te temi de garaonii aia cenusii la fatza? Facem un lagar si pentru ei, no problem! sa vad acolo ce vor pescui!

Cu lacrimi Bastus!
- mitucatalin
- junior
pacat ca avem asemenea lac fain aproape de noi si nimeni nu face nimic ma refer la autoritati dar ce dracu astia se ingrasa pe banii nostri.DidelPro scrie:A fost o perioada acum 2 ani in care jandarmi si politia s a implicat si ia rarit acum au ramas doar 2-3 cotizanti pe care reprezentanti acestor 2 instituti chiar ii apara; conform la ce se intimpla peste tot:imi dai, iti dau...................PS:sunt albi !
ce facin ar fi daca toata lumea ar posta doar lucruri pozitive : ex am luat 5 salai de 3-4 kg ; 7 kg de biban somn

- mitucatalin
- junior
mergem inainte:):):) nu spre metro ci spre partide de pescuit placute cu cat mai multe fire intinse. Eu personal cred ca romanii au inceput sa se trezeasca sa tina la natura.DidelPro scrie:Din experienta, cantitatile astea se iau de la "METRO".Mai e mult pina departe!
ar fi fain ca avem pe langa bucuresti si in bucuresti multe lacuri cu un potential excelent
-
- utilizator constant
bucuresti si imperjurimi
salut. a mai fost cineva pe lac? vreau sa ma duc maine dar nu stiu.... ultima oara crestea apa foarte repede si nu mai manca deloc.