Bucuresti balti stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- mitucatalin
- junior
Bucuresti balti stiuca
Salut se apropie sezonul rece
dintoasa incepe sa puna botul
pe unde o gasim pe langa bucuresti
fire intinse
dintoasa incepe sa puna botul
pe unde o gasim pe langa bucuresti
fire intinse
Carefour, METRO, REAL, ... 

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
- mitucatalin
- junior
- crystianoo
- veteran
pot sa-ti dau cateva exemple dar nu stiu cat te vor ajuta,si eu sunt foarte interesat de stiuca in acesta perioada dar se pare ca traim intr-o tara in care jaful este cuvantul de rand,poti sa dai la stiu insa te va costa cam mult in urmatoarele locatii:Caldarusani-100ron,Valea vlasiei-50ron,Moara Vlasiei 1-30 ron (nu prea mai are stiuca),Vadul lu' Mosu-30 ron,Valea iazurilor-60 ron,Mihailesti(la ciobani)-50 ron,Buturugeni Magura-60 ron mai sunt cateva dar fara prea mare interes...daca faci ceva treaba pe astea anunta-ma si pe mine pe prv!!! 

-
- veteran
Cataline, nu te supara asa repede. Gluma are si o parte de adevar.
Eu nu stiu "balta de stiuca" linga Bucuresti. Nici Caldarusani-ul nu mai e, dupa parerea mea, balta de stiuca.
Sint balti care mai au ceva stiuca. Si mai pot adauga la lista lui Crystianoo Snagovul si Lacul Tineretului. Mai e cite o stiuca si pe lacurile de pe Mostistea.
Desi nu sint balti mai poti gasi stiuca si pe Neajlov, ce a mai scapat de bastinasi si pe Dunare.
Sincer imi pare rau ca "balta de stiuca" a ajuns motiv de gluma dar din pacate baltile care erau odata de stiuca au ajuns de ris daca ne referim la stiuca bineintzeles. Fir intins!
Eu nu stiu "balta de stiuca" linga Bucuresti. Nici Caldarusani-ul nu mai e, dupa parerea mea, balta de stiuca.
Sint balti care mai au ceva stiuca. Si mai pot adauga la lista lui Crystianoo Snagovul si Lacul Tineretului. Mai e cite o stiuca si pe lacurile de pe Mostistea.
Desi nu sint balti mai poti gasi stiuca si pe Neajlov, ce a mai scapat de bastinasi si pe Dunare.
Sincer imi pare rau ca "balta de stiuca" a ajuns motiv de gluma dar din pacate baltile care erau odata de stiuca au ajuns de ris daca ne referim la stiuca bineintzeles. Fir intins!
- mitucatalin
- junior
multumesc de raspunsuriDan Alexe scrie:Cataline, nu te supara asa repede. Gluma are si o parte de adevar.
oare peste 5 ani ce facem pescuim in cada?