bratu mort mures
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
bratu mort mures
buna colegi imi poate furniza cineva informati despre bratul mort al muresului la ludus?Vreau sa fac o iesire cit de curind,am inteles ca ar fi cu taxa si sa facut ceva populari?Precizez ca nu am fost nici o data informatile le am din auzite ma intereseaza ce se poate pescui acolo mersi anticipat fire intinse
Acum vreo luna cand am fost era taxa 30 lei pe zi. Am stat doar vreo 2 ore si cel cu taxa a fost intelegator si nu mi-a luat nici un leu.
Despre pesti, am luat un avat la vreun kil pe rotativa. Atacuri f multe la suprafata (avat), mai ales pe la marginea tufelor care erau in apa. Din cate am vorbit cu un mos (care cica pescuieste de o viata acolo) ar fi stiuca si salau mult si mare, care ar intra bine pe rotativa 3 si 4. Ar fi si somn in balta, cred ca destul de mult. Am auzit de mai multi care ar fi prins, dar la rama.
Oricum, e o balta care merita incercata mai spre sfarsitul verii.
Despre pesti, am luat un avat la vreun kil pe rotativa. Atacuri f multe la suprafata (avat), mai ales pe la marginea tufelor care erau in apa. Din cate am vorbit cu un mos (care cica pescuieste de o viata acolo) ar fi stiuca si salau mult si mare, care ar intra bine pe rotativa 3 si 4. Ar fi si somn in balta, cred ca destul de mult. Am auzit de mai multi care ar fi prins, dar la rama.
Oricum, e o balta care merita incercata mai spre sfarsitul verii.