Am vazut ca mai este un subiect deschis pe tema pescuitului in zona bistritei dar am decis sa mai deschid unul deoarece acela era cam vechi.
Deci ce locuri stiti de pescuit(cei care vor sa dea din casa) in zona orasului Bistrita?
Sa va spun ce locuri stiu eu:-la lac (langa poligon/langa armata)
-pe canalul din partea de catre pod de la
acel lac
-in spate la lac unde este hidrocentrala(la cascada)
-la codrisor
-la puntea de lemn mai sus de generala 5
-langa generala(langa cascada)
-mai jos de kaufland(pe partea opusa)
-si chiar acolo langa blocurile de langa kaufland unde se varsa paraiasul acela micut in vale!
Cine mai stie sa mai zica!
!!Bistrita!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
...acela era cam vechi...
te auzi ce zici, ce legatura are ca e deschis de ceva vreme cu discutii actuale!?
hai sa ne deschidem fiecare cate un topic pentru , ca unele is vechi si ...e mai bine unu nou!
moderatori o sa decida daca are rost sau nu !
numai bine!
te auzi ce zici, ce legatura are ca e deschis de ceva vreme cu discutii actuale!?
hai sa ne deschidem fiecare cate un topic pentru , ca unele is vechi si ...e mai bine unu nou!
numai bine!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- junior
Scuze nu asta am vrut sa zic
Nu in mare parte dar am vazut ca se discuta si despre pescuitul pe sieu,lacul de la sigmir,colibita dar pe mine ma intereseaza strict raul bistrita si de aceea lam deschis,si da daca moderatorii vor considera ca este un topic deschis "degeaba" pot sa il stearga fara nici o problema
Nu in mare parte dar am vazut ca se discuta si despre pescuitul pe sieu,lacul de la sigmir,colibita dar pe mine ma intereseaza strict raul bistrita si de aceea lam deschis,si da daca moderatorii vor considera ca este un topic deschis "degeaba" pot sa il stearga fara nici o problema

- MARIUS POPA
- veteran
baga-te acolo si intreaba, baietii o sa-ti raspunda fara ezitare daca sunt in preajma, pentru un rau asa mic nu cred ca e necesar un topic nou
.
poti aborda subiecte diverse, e imposibil sa nu vina raspunsurile!
numai bine!

poti aborda subiecte diverse, e imposibil sa nu vina raspunsurile!
numai bine!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
esti cam stresatMARIUS POPA scrie:...acela era cam vechi...
numai bine!

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- MARIUS POPA
- veteran
totul este in regula, poate accentul nu l-am pus bine, si niste ghilimele!
unde-i buba? deja stricam soarta topicului, inca nehotarata!

unde-i buba? deja stricam soarta topicului, inca nehotarata!

Fii pescar nu talhar.