Bibaneala de Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Bibaneala de Bucuresti
In weekend-ul asta voi fi in Bucuresti, si voi avea destul de mult timp de pierdut. M-ar interesa unde as putea sa trag si eu o bibaneala sa-mi treaca timpul mai repede. Prin ce parc mai exista baltoace cu bibani mai sanatosi?
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
-
- senior
Re: Bibaneala de Bucuresti
Merge si pe Tineretului. In plus poti pastra 4-5 bibani ptr saramura pe cand in Carol e musai sa ii eliberezi.kleniacul scrie:Carol
Mai tine biban Carol ?kleniacul scrie:Carol

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Salut care este taxa pe Tineretului/filip_pescuitorul scrie:Merge si pe Tineretului. In plus poti pastra 4-5 bibani ptr saramura pe cand in Carol e musai sa ii eliberezi.kleniacul scrie:Carol
Merci
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Buna intrebarea..
Ce conditii au in Tineretului?
Se referea la bulevard credNemernic scrie:Mai tine biban Carol ?kleniacul scrie:Carol

Obor (hala, nu parc).costin_s scrie:In weekend-ul asta voi fi in Bucuresti, si voi avea destul de mult timp de pierdut. M-ar interesa unde as putea sa trag si eu o bibaneala sa-mi treaca timpul mai repede. Prin ce parc mai exista baltoace cu bibani mai sanatosi?
Multumesc frumos!
Oricat timp ai avea de pierdut, decat sa il pierzi pe lacurile din oras mai bine stai in casa. Poate cu exceptia Pantelimon (se poate considera ca e in oras, chiar daca e mai pe dupa blocuri)
-
- senior
Anul asta doar odata am fost si nu a venit cu taxa. In 2011 era 2o lei la rapitor si 25 lei la pasnic (cu pluta). Dar musca rar si putin, sunt zile cand la spinning nu am in 2-3-4 ore nici macar un tzac!costin_s scrie:Buna intrebarea..
Va multumesc tuturor pentru indrumari si raspunsuri, dar din cauza unor probleme neprevazute trebuie sa imi anulez plecarea la Bucuresti.
Fir intins tuturor celor ce weekendul asta ies pe garla!
Fir intins tuturor celor ce weekendul asta ies pe garla!