benga calarasi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
benga calarasi
a mai pescuit cineva pe Benga anul asta?stie cineva taxe la rapitor,conditii de pescuit,etc?multumesc anticipat pt raspunsuri!
Re: benga calarasi
asta e pe langa sarulesti ???
are si rapitor ??? eu stiam ca e integrala de crap . Cand ai fost ultima oara acolo ?
are si rapitor ??? eu stiam ca e integrala de crap . Cand ai fost ultima oara acolo ?
- crystianoo
- veteran
balta este 100 lei...la crap...rapitor..are dar nu cine stie ce...oricum pescuitul la rapitor este inchis...
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Cand s-a inchis? Am fost recent si era deschis. Taxa este intradevar 100 indiferent daca practici C&R sau nu. Este salau de la 300g la mai mult
Salaii cu care am pus eu poze sunt de acolo, inclusiv ala de 4.3kg. Ultima oara erau cam anemici, se puneu cu burta pe jig majoritatea, putini inhalau pestisorul. Spre deosebire de alte balti numai de salau, aici pot spune ca chiar sunt pesti
sau poate am avut eu bulan.

Aoi avut tu bulan....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Am fost si eu la Benga. Am avut atacuri, dar nu este nimic deosebit fata de alte balti in ceea ce priveste populatia de rapitor, doar taxa e deosebita. Nu mi s-a parut sa fie mai multa activitate decat am avut pealte balti cu taxa de 30 sau 50 de lei. am prins si salau, si crap cu twisterul in gura, dar aceasi densitate de atacuri am avut-o si pe alta balti.
Cum zicea cineva pe un alt topic, bulanul face 50% din partida 

Io zic sa joci la loto...cine stie..poate te vedem pe prima pagina a ziarelor...dumi_id scrie:Cum zicea cineva pe un alt topic, bulanul face 50% din partida

Am jucat in weekend dar nu am nimerit nici un numar, nu mi s- a mai intamplat de vreo 5 jocuri
dar nici mai mult de 1 numar nu am nimerit :d