Barca cu motor pe Siret ? (în aval de Corbu Vechi)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Barca cu motor pe Siret ? (în aval de Corbu Vechi)

Mesaj de Poppy » 03 Mai 2011, 13:11

A navigat careva cu barca cu motor pe sectorul Corbu Vechi - Galați ? Sunt probleme cu pescajul sau cu tot felul de crengi, rădăcini sau alte obiecte de pe fundul apei ? Am în plan așa ceva dar mă tem pentru siguranța mea, personal n-am văzut niciodată vreo barcă pe Siret în apropierea Galațiului, din ce cauză oare ?
Mulțumesc !

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 04 Mai 2011, 12:15

N-a fost/auzit nimeni la/de ”Botu' Măgarului” ?!

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 04 Mai 2011, 12:50

Nu se intra cu barca pentru ca este facil pescuitul dupa mal.

Poti intra cu barca, ai grija cand te apropii de maluri daca este barca gonflabila. Oricum Siretul nu este foarte mare, il poti trece inot.
:roll:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 04 Mai 2011, 13:43

Pai si Dunarea se poate trece innot dar putini sunt cei care chiar se incumeta la asa ceva. :)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 04 Mai 2011, 14:07

vlad scrie:Nu se intra cu barca pentru ca este facil pescuitul dupa mal.

Poti intra cu barca, ai grija cand te apropii de maluri daca este barca gonflabila. Oricum Siretul nu este foarte mare, il poti trece inot.
:roll:
Nu mă interesează pescuitul ci doar plimbările prin acele coturi cu dune de nisip alb, inclusiv camparea. Da, o să fac o verificare la malurile de acostare.

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Re: Barca cu motor pe Siret ? (�n aval de Corbu Vechi)

Mesaj de CC59 » 04 Mai 2011, 14:09

Poppy scrie:A navigat careva cu barca cu motor pe sectorul Corbu Vechi - Galați ? Sunt probleme cu pescajul sau cu tot felul de crengi, rădăcini sau alte obiecte de pe fundul apei ? Am �n plan așa ceva dar mă tem pentru siguranța mea, personal n-am văzut niciodată vreo barcă pe Siret �n apropierea Galațiului, din ce cauză oare ?
Mulțumesc !
Astazi am discutat cu inginerul de la ANPA, si mi-a spus ca pana la Sendreni este interzis accesul cu barca; ceva legat de lunca inferioara- nu stiu ce rezervatie...este permis doar pe lacurile de acumulare, unde de altfel s-au dat si licente de pescuit industrial si in consecinta si niste aprobari speciale pentru intrat cu barca dar aici sunt date de Hidroelectrica.

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 04 Mai 2011, 14:17

CC59 scrie:
Poppy scrie:A navigat careva cu barca cu motor pe sectorul Corbu Vechi - Galați ? Sunt probleme cu pescajul sau cu tot felul de crengi, rădăcini sau alte obiecte de pe fundul apei ? Am �n plan așa ceva dar mă tem pentru siguranța mea, personal n-am văzut niciodată vreo barcă pe Siret �n apropierea Galațiului, din ce cauză oare ?
Mulțumesc !
Astazi am discutat cu inginerul de la ANPA, si mi-a spus ca pana la Sendreni este interzis accesul cu barca; ceva legat de lunca inferioara- nu stiu ce rezervatie...este permis doar pe lacurile de acumulare, unde de altfel s-au dat si licente de pescuit industrial si in consecinta si niste aprobari speciale pentru intrat cu barca dar aici sunt date de Hidroelectrica.
Să fie controale pe cursul Siretului ca pe Dunăre ? Este o pustietate de ți se face dor de un claxon sau țipăt de copil.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 04 Mai 2011, 16:28

http://www.rowater.ro/default.aspx aici alegi zona, dupa care gesesti datele de contact ...scrii un email, o cerere si ei iti rapund ... ei mentioneaza ca este rezervatie, arie protejata sau nu... si de unde pana unde se poate si ce recomanda ... Eu asa am procedat ptr anumite portiuni a raului Mures si Tarnava Mica ... raspunsul am listat si am primit si prin posta.... nimeni nu are ce sa zica atat timp cat respect ce se scrie acolo....

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 04 Mai 2011, 16:38

Poppy scrie: Să fie controale pe cursul Siretului ca pe Dunăre ? Este o pustietate de ți se face dor de un claxon sau țipăt de copil.
sunt, si te asigur ca sunt destul de dese...si cam toti care-s cu barcile intind plase, mai ales mai jos de Nanesti....deci, daca printr-o inimaginabila situatie se intampla, si ma repet, prin absurd sa ai asemenea ganduri infractionale, citeste ce au patit unii mai sus...

http://www.viata-libera.ro/articol-Brac ... et__2.html

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 04 Mai 2011, 18:11

bogdan82 scrie:
Poppy scrie: Să fie controale pe cursul Siretului ca pe Dunăre ? Este o pustietate de ți se face dor de un claxon sau țipăt de copil.
sunt, si te asigur ca sunt destul de dese...si cam toti care-s cu barcile intind plase, mai ales mai jos de Nanesti....deci, daca printr-o inimaginabila situatie se intampla, si ma repet, prin absurd sa ai asemenea ganduri infractionale, citeste ce au patit unii mai sus...

http://www.viata-libera.ro/articol-Brac ... et__2.html
Mă repet, eu nu pescuiesc !!!

Scrie răspuns