Barca cu motor pe Siret ? (în aval de Corbu Vechi)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Barca cu motor pe Siret ? (în aval de Corbu Vechi)
A navigat careva cu barca cu motor pe sectorul Corbu Vechi - Galați ? Sunt probleme cu pescajul sau cu tot felul de crengi, rădăcini sau alte obiecte de pe fundul apei ? Am în plan așa ceva dar mă tem pentru siguranța mea, personal n-am văzut niciodată vreo barcă pe Siret în apropierea Galațiului, din ce cauză oare ?
Mulțumesc !
Mulțumesc !
Nu mă interesează pescuitul ci doar plimbările prin acele coturi cu dune de nisip alb, inclusiv camparea. Da, o să fac o verificare la malurile de acostare.vlad scrie:Nu se intra cu barca pentru ca este facil pescuitul dupa mal.
Poti intra cu barca, ai grija cand te apropii de maluri daca este barca gonflabila. Oricum Siretul nu este foarte mare, il poti trece inot.
-
- utilizator constant
Re: Barca cu motor pe Siret ? (�n aval de Corbu Vechi)
Astazi am discutat cu inginerul de la ANPA, si mi-a spus ca pana la Sendreni este interzis accesul cu barca; ceva legat de lunca inferioara- nu stiu ce rezervatie...este permis doar pe lacurile de acumulare, unde de altfel s-au dat si licente de pescuit industrial si in consecinta si niste aprobari speciale pentru intrat cu barca dar aici sunt date de Hidroelectrica.Poppy scrie:A navigat careva cu barca cu motor pe sectorul Corbu Vechi - Galați ? Sunt probleme cu pescajul sau cu tot felul de crengi, rădăcini sau alte obiecte de pe fundul apei ? Am �n plan așa ceva dar mă tem pentru siguranța mea, personal n-am văzut niciodată vreo barcă pe Siret �n apropierea Galațiului, din ce cauză oare ?
Mulțumesc !
Să fie controale pe cursul Siretului ca pe Dunăre ? Este o pustietate de ți se face dor de un claxon sau țipăt de copil.CC59 scrie:Astazi am discutat cu inginerul de la ANPA, si mi-a spus ca pana la Sendreni este interzis accesul cu barca; ceva legat de lunca inferioara- nu stiu ce rezervatie...este permis doar pe lacurile de acumulare, unde de altfel s-au dat si licente de pescuit industrial si in consecinta si niste aprobari speciale pentru intrat cu barca dar aici sunt date de Hidroelectrica.Poppy scrie:A navigat careva cu barca cu motor pe sectorul Corbu Vechi - GalaÈ›i ? Sunt probleme cu pescajul sau cu tot felul de crengi, rădăcini sau alte obiecte de pe fundul apei ? Am �n plan aÈ™a ceva dar mă tem pentru siguranÈ›a mea, personal n-am văzut niciodată vreo barcă pe Siret �n apropierea GalaÈ›iului, din ce cauză oare ?
Mulțumesc !
http://www.rowater.ro/default.aspx aici alegi zona, dupa care gesesti datele de contact ...scrii un email, o cerere si ei iti rapund ... ei mentioneaza ca este rezervatie, arie protejata sau nu... si de unde pana unde se poate si ce recomanda ... Eu asa am procedat ptr anumite portiuni a raului Mures si Tarnava Mica ... raspunsul am listat si am primit si prin posta.... nimeni nu are ce sa zica atat timp cat respect ce se scrie acolo....
sunt, si te asigur ca sunt destul de dese...si cam toti care-s cu barcile intind plase, mai ales mai jos de Nanesti....deci, daca printr-o inimaginabila situatie se intampla, si ma repet, prin absurd sa ai asemenea ganduri infractionale, citeste ce au patit unii mai sus...Poppy scrie: Să fie controale pe cursul Siretului ca pe Dunăre ? Este o pustietate de ți se face dor de un claxon sau țipăt de copil.
http://www.viata-libera.ro/articol-Brac ... et__2.html
Mă repet, eu nu pescuiesc !!!bogdan82 scrie:sunt, si te asigur ca sunt destul de dese...si cam toti care-s cu barcile intind plase, mai ales mai jos de Nanesti....deci, daca printr-o inimaginabila situatie se intampla, si ma repet, prin absurd sa ai asemenea ganduri infractionale, citeste ce au patit unii mai sus...Poppy scrie: Să fie controale pe cursul Siretului ca pe Dunăre ? Este o pustietate de È›i se face dor de un claxon sau È›ipăt de copil.
http://www.viata-libera.ro/articol-Brac ... et__2.html