barajul tarnita cj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
petryq
junior
junior

barajul tarnita cj

Mesaj de petryq » 20 Aug 2006, 22:51

salut as vrea sa fac o iesire pe tarnita am auzit lucruri bune despre el

daca ati fost careva anu acesta
mar interesa care este modul de administrare cu taxa cu permis ajvps si ce se mai prinde si la ce mersi mult si fir intins.

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 21 Aug 2006, 11:16

Salut, cred ca toti cei care sunt din Cluj cunosc Tarnita bine, pentru ca este un lac de suflet pentru multi dintre cei care merg la pescuit in zona.

Lacul mai are peste mult dupa parerea mea, din pacate, ca si in alte locuri, si aici s-a braconat mult, insa intr-o zi buna te poti distra la clean. Pastrav mare prins pe Tarnita nu mai stiu recent, insa cred ca si pastrav mai este, biban destul de mult insa marunt, si eterna lostrita pe care eu nu am vazut-o inca in Tarnita. Daca vrei capturi, nu stiu daca e locul cel mai potrivit, cu toate ca acum vreo 2 luni un prieten de-al meu a prins la musca un clean de aproape 2 kile, in timp ce eu prindeam clenuti la 100 de grame la vobler.

Este insa un loc pitoresc, deranjat din cind in cind de cabane si idioti pe jetskiuri sau barci cu motor - inevitabile in perioada asta.

Sfatul meu este sa stai 2-3 zile si sa incerci sa cauti pestele, poti avea surprize placute. Ca si voblere, recomand Cosma si Salmo, de 3 cm, culori naturale, floating, incearca modelele cu cap rosu si burta alba, le place la cleni.

Daca nu e prea greu, te sfatuiesc sa mergi mai degraba la Belis, ai mai multe sanse sa prinzi peste mare acolo.

La Tarnita iti trebuie permis, nu e cu taxa, cel putin nu din cite stiu eu. Daca vrei momeli naturale, mai intreaba, ca eu nu ma pricep, presupun cosasi in perioada asta a anului. :D
multi, mari si desi

petryq
junior
junior

Mesaj de petryq » 21 Aug 2006, 14:35

mersi mult daca nu te deranjez prea tare poti sa imi dai si ceva informatii despre Belis mersi :)

Scrie răspuns